Kada je riječ o njezi kose, kao i kod lica, svakome odgovara određeni pristup kao i drugačiji tipovi proizvoda. Važno je i znati odrediti što želimo postići tretmanima i na što se najviše želimo usredotočiti.

Ipak, nešto što svatko od nas želi je sjajna kosa, bila ona ravna, kovrčava, kratka ili duga. Često nailazimo na prijedloge proizvoda, pogotovo na društvenim mrežama, koji obećavaju odlične rezultate, a jedan od njih poznat je pod nazivom Dream Coat brenda Color Wow koji je u jednom trenutku i postao viralan.

@colorwow.hair @Brit Smith has cracked the code on blonde hair that shines! Dream Coat is her secret weapon when it comes to a smooth & sleek style We’re obsessed! ✨ #colorwow#britsmith#colorwowdreamcoat#sleekhair#smoothhair♬ original sound - Color Wow Hair

Naime, riječ je o tretmanu za kosu koji je zaglađuje i sprječava neželjeno kovrčanje, a uz to daje kosi i nevjerojatan sjaj koji su mnogi nazvali staklastim. Iako je iznimno hvaljen, cijena mu je najveća mana pa tako najmanja bočica od 50 mililitara košta 13 eura, ona od 200 mililitara 30 eura, a najveća od 500 mililitara 65 eura.

Color Wow Dream Coat
Color Wow 

Vrlo brzo, TikTok je iznjedrio svoje rješenje kojemu i dalje ne pada popularnost. Balea Anti-Frizz Glatt sprej apsolutni je pobjednik među drogerijskim proizvodima koji pomaže da kosa uvijek nakon nanošenja izgleda zaglađeno i ravno, a uz dodatak proteina kašmira u sebi, dodatno produljuje trajanje svilenkastog sjaja i mekanog osjećaja na kosi. Najveći plus, cijena u DM-u mu iznosi samo 2.45 eura. 

Balea Anti Frizz Glatt Spray
dm