VICTORIA BECKHAM IZBACUJE SVOJU PRVU KOLEKCIJU PARFEMA: Svaki od njih ima priču iz drugačijih era njezinog života

Modna dizajnerica Victoria Beckham uronila je u novi segmet beauty industrije i predstavila svoja prva tri parfema.

Victoria Beckham

Modna dizajnerica Victoria Beckham radi punom parom, što na novim modnim kampanjama, što na pripremama za Tjedan mode u Parizu. 

I dok je u jeku promocija nove dokumentarne serije 'Beckham', koja će zaroniti u život i karijeru bivšeg nogometaša Davida Beckhama, njegova supruga Victoria predstavila je i novitete u ponudi njezinog brenda.

Riječ je o parfemima, ujedno i prvim takvim proizvodima s njezinim imenom.

Instagram (@victoriabeckham @stevenkleinstudio) 

Tom je prilikom priznala da preferira muške mirise kao što su duhan i antilop, a u najnovijem intervjuu otkrila je da je Davidov i njezin omiljeni miris zumbula.

Ovog mjeseca parfemi će već biti u prodaji po cijeni od 200 eura (50ml) i 290 eura (100ml), a sve je izradila ruka parfumera Jérômea Epinettea. Svaki parfem prikazuje note koje dizajnericu asociraju na neku eru njezinog života, a pretočeni u chic bočice, dolaze sa zanimljivim imenima - 'Portofino ’97', 'Suite 302' i 'San Ysidro Drive'.

Oštar i energičan 'San Ysidro Drive' nazvan je po ulici u Beverly Hillsu gdje se obitelj Beckham preselila 2007. godine. 'To je bilo vrijeme zacijejenja. Podsjeća me na Malibu, planinarenje i surfanje s djecom. Život koji smo vodili tamo', rekla je Victoria za britanski Vogue.

Victoria Beckham 

Dekadentni parfem 'Suite 302' predstavlja idealanu hotelsku sobu u Parizu, a dočarava atmosferu putovanja s Davidom u francusku prijestolnicu kao i prisjećanja na paparazzo fotografije ranih 2000-ih. 'Sjećam se da sam nosila korzet leopard uzorka i mini suknju s ljubičastom čipkom dok smo izlazili iz hotela 'The Ritz', a paparazzi su nas jurili. Bilo je raskošno. Bilo je glamurozno'.

Victoria Beckham 

Bračni par Beckham ove je godine proslavio 24. godišnjicu braka, stoga je jedan parfem morao biti posvećen i isključivo njihovoj ljubavi. Tako su se počeci romanse događali i u Portofinu, odakle naziv 'Portofino ’97'.

Victoria Beckham 

Nakon tri mjeseca viđanja rezervirali su sobu u Splendidu, legendarnom hotelu na litici. 'Sjećam se da je David ležao na krevetu, ja sam otvorila vrata i pogledala u more. Bilo je zadivljujuće. Nikada prije nisam doživjela ništa slično. Nikada neću to zaboraviti, bilo je jako sexy'.

Erste Diners