VRATILO SE SJAJILO ZA USNE KOJE SMO 2000-IH SVI NOSILI U TORBICAMA: Omiljene tubice ponovno su viralne uz brojne nijanse

Lancome Juicy Lips sjajilo za usne doživjelo je povratak nakon velikog hypea 2000-ih.

Lancome

Kao i modni stilovi, tako se i šminka godinama mijenjala s obzirom na trendove. Način današnjeg šminkanja potpuno je drugačiji od onoga koji se potencirao prije, primjerice, 20 godina, iako s vremena na vrijeme možemo primijetiti povratke segmenata tog razdoblja. 

Jedan od posljednjih trendova koji se vratio je korištenje sjalila, jednog od zaštitnih znakova 90-ih i 00-ih. Najpoznatiji brendovi veoma su ga brzo uvrstili u svoju ponudu, a danas nude potpuno drugačije i poboljšane formulacije koje daju mnogo više od samog sjajnog i svjetlucavog izgleda.

Harpers Bazaar nedavno je napravio i svoj popis 15 najboljih sjajila za 2023. godinu, a na prvom se mjestu našlo Lancôme 'Juicy Tubes Original' sjajilo - zaštitni znak 2000-ih godina.

Lancome 

Prije tri godine, na dvadesetu godišnjicu izlaska prvih njegovih sjajila, Lancome je u ponudu vratio deset originalnih nijansi i dodao deset novih, a sada su doživjele hype na društvenim mrežama.

Trend koji se probudio nakon mnogo godina mat usana, probudio je i ljubiteljice sjaja, a mnogi su se presretno prisjetili posebnih tubica, pakiranja koje ovo sjajilo izdvaja iz mase.

Lancome 

Lancome 

Lancome 

Na iznenađenje mnogih, na popisu 'velikih 15' nije se našlo i popularno sjajilo Hailey Bieber i njezinog brenda Rhode - 'Peptide Lip Treatment'. Nedavno je predstavila četiri nove nijanse, Ribbon (svijetlo roza), Raspberry Jelly (magenta), Toast (smeđe-ružičasta) i Espresso (smeđa), nakon originalne bezbojne i prozirne verzije koja je zbog svoje teksture i pristupačne cijene postala veoma viralna

Rhode