NAJDOJMLJIVIJI BEAUTY TRENDOVI ZA JESEN 2023.: Tjedan mode u New Yorku poslužio je doživljaj beauty slobode

Goth fairy ili prozračna ljepota? Odluka je na vama

Profimedia

Za nama je tjedan mode u New Yorku koji je privukao kako listom dizajnera koji su upravo ovaj tjedan mode odabrali kao najrelevantniji za najavu kolekcija mode za jesen/zimu 2023., tako i beauty trendovima. Trendovi u make up-u, kosi ali i noktima istaknuli su dizajnerske modne poruke ali i zasijali beauty trend koji će kroz zanimljive elemente zasigurno osvojiti modne pratitelje na globalnom planu. Ovaj svojevrsni beauty buffet privukao je jednostavnim prirodnim formama ali i hrabrim artističkim vizijama.

Zaglađena sjajna kosa

Profimedia  Carolina Herrera

Profimedia  Area

Profimedia  Tory Burch

Profimedia  Carolina Herrera

Profimedia  Brandon Maxwell


Ove sezone pojavila se praktičnost s minimalističkom estetikom predvođenom elegantnim izgledom. Zaglađene različite dužine kose dio su kolekcija brendova Tory Burch i Michael Kors.

Sjajna koža

Profimedia  Michael Kors

Profimedia  Proenza Schouler

Profimedia  Brandon Maxwell


Lijepa i njegovana koža uvijek je u trendu a upravo to slave baršunasti slojevi i prirodne konture lica, sve u stilu šminka bez šminke.

Wednesday efekt

Profimedia  Rodarte

Profimedia  Rodarte


Stil Netflixove serije Wednesday osvojio je i modne piste! Na reviji brenda Rodarte vladao je "goth fairy beauty" stil s naglašeno iscrtanim očima te noir dimenzijom usana i noktiju.

Sjajni sjaj

Profimedia  Thom Browne

Profimedia  Altuzarra

Profimedia  Thom Browne


Svjetlucavi i sedefasti metalik beauty detalji dio su modnog izričaja brendova kao što su Prabal Gurung, Thom Browne i Altuzarra.


Recite to bojom

Profimedia  Prabal Gurung
Profimedia  Palomo Spain

Bez obzira nose li boje kako bi istaknule dizajnersku priču ili kao kontrast omiljenoj prozračnosti, jaki nanosi boja osvojili su modne piste.