Luksuzno iskustvo sada i za kućne ljubimce: Iz kuće Dolce & Gabbana stiže Fefé - njihov prvi parfem za pse

Dolce & Gabbana proširio je svoju ponudu i na naše četveronožne prijatelje.

Dolce&Gabbana

Nije prvi put da pišemo o kućnim ljubimcima u svijetu visoke mode. Naši četveronožni prijatelji davno su dobili svoje mjesto u srcima dizajnera, a sada je to posebno pokazao dvojac iz talijanske modne kuće Dolce & Gabbana.

Naime, stigao je njihov prvi parfem ekskluzivno dizajniran za pse. Riječ je o bezalkoholnom mirisu koji je nastao iz bezuvjetne ljubavi Domenica Dolcea prema svojoj pudlici Fefé. Istoimeni parfem tako dolazi u jednostavnom zelenom pakiranju, ukrašenom crvenim čepom i psećom šapicom obloženom zlatom (gdje možete ugravirati i šapicu svog ljubimca). 

Nastao od ruke i nosa poznate parfumerke Emilie Coppermann, miris karakterizira kombinacija vrlo uravnoteženih olfaktornih nota među kojima se ističu ylang ylang, svjež i čist dodir mošusa te drvenaste note sandalovine.

Dolce&Gabbana 

Parfem Fefè odobrili su veterinari, a certificiran je prema specifikaciji SAFE PET COSMETICS, jedinom dobrovoljnom protokolu koji primjenjuje iste standarde koji reguliraju kozmetiku za ljudsku upotrebu. Iz modne kuće tvrde da je parfem siguran i za najosjetljiviju kožu i sluznicu pasa, kao i da je prošao vrlo rigorozna testiranja kako ne bi ni na koji način naštetio našim dlakavim prijateljima.

Dolce&Gabbana 

Dolce&Gabbana 

Iz Dolce & Gabbana naglašavaju da Fefé nije samo parfem već luksuzno iskustvo osmišljeno kako bi ojačalo vezu između vlasnika i ljubimca. Ovime žene redefinirati koncept brige za kućne ljubimce, podižući je na razinu luksuza dosad neviđenu u industriji.

S Feféom, brend poziva vlasnike pasa da svojim krznenim prijateljima priušte dašak raskoši, čineći svaku šetnju mirisnom i modernom. Fefé je dostupan u buticima Dolce & Gabbana i online po cijeni od 99 dolara po bočici. 

Dolce&Gabbana 

Dolce&Gabbana