Irina Shayk je žena kakvu Dolce&Gabbana treba: U novoj 'Il Pranzo' kampanji savršeno predstavlja talijansku kuću

Gledamo novu kampanju koja izgleda kao kratki filmić.

Dolce&Gabbana

Nakon što smo nedavno uživali u kampanjama naših omiljenih djevojaka - zlatne Gigi Hadid za Rabanne pa onda Rihanne u Versaillesu za Dior, spremni smo za još beauty noviteta. I dobili smo jedan savršen.

Sredina rujna postala je rezervirana za rusku manekenku Irinu Shayk koja je savršeno utjelovila Dolce&Gabbana Beauty koncept. Jedna od prvih stvari koja povezuje Irinu i talijansku modnu kuću je luksuzna i senzualna estetika, kao i savršena kombinacija tradicije i modernog.

Dolce&Gabbana 

Tako Irina utjelovljuje prirodnu i bezvremensku ljepotu s karakterističnim crtama lica koje podsjećaju na nekadašnje holivudske ikone u kombinaciji s odlučnim suvremenim karakterom. Objektiv Stevena Kleina to je sve još dodatno naglasio. U novoj kampanji za D&G, Irina odražava onaj toliko voljeni i željeni ženstveni ideal koji talijanska kuća njeguje već desetljećima. Kuća slavi ženstvenost koja je istovremeno glamurozna i prizemljena, a to je upravo ono što model predstavlja.

Dolce&Gabbana 

Novu kampanju, točnije dvominutni film, 'Il Pranzo' stilizirala je modna ikona Carine Roitfeld, a u njoj vidimo Irinu u glavnoj ulozi kako sjedi na čelu stola u prepoznatljivoj čipkastoj signature D&G haljini. Za stolom sjedi i legendarna Jerry Hall zajedno s kćerkom Georgijom May Jagger.

Dolce&Gabbana kampanja  YouTube

Osjetimo futuristički prizvuk, a ujedno i tradicionalnu estetiku koja odlično predstavlja beauty svijet D&G-a, kao i njihove nove proizvode među kojima su rumenila, skin tint, primer, lip oil, proizvodi za usne, maskara, tuševi, sjenilo... Potražite ih ovdje.

Dolce&Gabbana 

Dolce&Gabbana