Jesmo li upravo dobili novi šljokičasti trend s TikToka? Razigrana Taylor Swift nosi pjegice na poseban način

Jako nam se dopada novi look.

William Purnell/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Čini se kao da posljednjih dana samo govorimo i pišemo o Taylor Swift. Sam uspjeh njezine Eras turneje, potom javna podrška koju je dala predsjedničkoj kandidatkinji Kamali Harris, zatim otkrivanje beauty tajni poput omiljenog ruža i parfema, a onda i njezina frizura koja će, čini se, biti hit jeseni.

Ipak, ovdje ne stajemo kada je beauty segment u pitanju.

Nije tajna da Taylor često pohodi utakmice svog dečka, igrača američkog nogometa Travisa Kelcea, a ovoga je puta na tribine u Kansasu stigla poput školarke u preslatkom izdanju.

David Smith / Zuma Press / Profimedia 

Naravno, moramo naglasiti da je nosila jedan od najvećih hitova sezone, karirani uzorak, ovoga puta u obliku kratkog seta Vivienne Westwood, ujedno i jedne od njezinih omiljenih dizajnerica koja je ovime savršeno donijela Taylorin spoj elegancije i punk estetike.

Kosu je vezala u visoki rep, a nije propustila priliku ni za glossy crvenim ružem koji se savršeno uklopio u karirani look. Ipak, glavnu su riječ vodile njezine pjegice u obliku crvenih šljokica kao efektan detalj jednostavnom makeup looku koji se ujedno slagao s bojama tima njezinog dragog.

JAMIE SQUIRE / Getty images / Profimedia 

David Smith / Zuma Press / Profimedia 

Jako vesela Taylor donijela je dašak dječje razigranosti svojom estetikom šljokica, a nećemo se nimalo začuditi ako uskoro po društvenim mrežama počnemo viđati djevojke s upravo ovim detaljem na licu.