See you at 5: Margot Robbie i Jacob Elordi oduševili u kratkom filmu za kultni miris Chanel No. 5

Dvominutnu priču potpisuje slavni redatelj Luca Guadagnino, a film privlači pričom o dvoje, savršenom estetikom i odličnim odabirom uloga.

Chanel

Sredinom rujna Chanel je oduševio informacijom kako Margot Robbie ima novu, savršenu ulogu, onu novog zaštitnog lica za kultni mirisChanel N°5. Slavna glumica je ambasadorica ove slavne kuće još od 2018. godine, a ovu je ulogu preuzela od francuske glumice Marion Cotillard, koja je bila ambasadorica parfema od 2020., čime je nastavila put koji su zacrtale i Nicole Kidman i Marilyn Monroe.

A sada smo u prilici vidjeti i čuti novi uradak slavne Margot, i to u formatu dvominutnog filma pod nazivom See You at 5, a koji potpisuje slavni redatelj Luca Guadagnino. Već na prvi pogled video oduševljava profinjenom estetikom, osjećajem topline sunca i slobode putovanja, te činjenicom kako u filmu uz slavnu Margot Robbie glumi i Jacob Elordi.

Film nameće pitanje događa li se ljubav slučajno ili izborom, te nam posužuje priču o izgubljenim vezama dvoje ljubavnika, gdje je put do mjesta susreta jednako važan kao i sam susret.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Jednom riječju, Chanel je iznenadio i oduševio, te nakon odličnog videa s Penelope Cruz i Bradom Pittom, još jednom pokazao kako se u velikom stilu oblikuje atraktivna reklama, uradak koji spaja nasljeđe brenda, klasiku te nenametljivu a poželjnu dozu luksuza. Priča bez riječi otkriva kako se razilaze putevi dvoje ljudi, ali i ostavlja svakome od nas da kreiramo nastavak priče, baš kao što će svaka od nas s nekoliko kapi savršenog mirisnog klasika zakoračiti u dan i prilike koje nam život donosi.

Film je uronjen u odličnu glazbenu numeru Duft Punka, Veridis Quo.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 


Zanimljivo je kako ovo nije prva suradnja Margot Robbie i Jacoba Elordija, jer surađivali su i na filmu Saltburn, u kojem je Elordi ima zanimljivu ulogu, a nije za zanemariti kako će ovaj dvojac glumiti u verziji Orkanskih visova, adaptaciji temeljenoj na kultnom ljubavnom romanu Emily Brontë, koju režira Saltburnov Emerald Fennell, a čije će snimanje započeti sljedeće godine.