U potrazi za savršenim crvenim ružem: Biramo neodoljivu nijansu, prvi ruž s potpisom modne kuće Celine

Ruž privlači nijansom, pakiranjem, činjenicom da ga potpisuje sada već bivši kreativni direktor Hedi Slimane, te da je prvi ruž modne kuće Celine.

Celine

Ako volite estetiku i filozofiju modne kuće Celine, s naglaskom i na ono što je do nedavno stvarao sada već bivši kreativni direktor Hedi Slimane, ovo je zanimljive vijest. Naime, od nedavno na tržištu je dostupan Rouge Triomphe, savršeni crveni ruž s potpisom modne kuće, onaj koji prema opisu u najavama oduševljava kako strukturom tako i jednostavnošću nošenja.
Rouge Triomphe Celine Beauté by Hedi Slimane odlikuje se hidratantnim svojstvima i dugotrajnim satenskim osjećajem na usnama. Dizajniran da se osjeća gotovo bestežinski, ima 89 posto sastojaka prirodnog porijekla, dolazi samo u ovoj jednoj nijansi i inspiriran je Slimaneovom posvećenošću couture tkaninama.

I ne manje važno, ovo je prvi ikada ruž ovog luksuznog brenda.

Celine 

Mirisom podsjeća na mirise popularne u 70-im, mirisnu kombinaciju rižinoh praha i ruže, te sadrži prepoznatljivu puderastu notu Celine Haute Parfumerie koju je Slimane utkao kroz svaki miris u svojoj prethodnoj kolekciji mirisa. Dolazi u fasetiranoj kutiji koja se može nadopuniti, te podsjeća na zlatni nakit Luja XVI. i Art Deco dizajn. Tako nostalgičan, tako neodoljiv.

Celine 


Lice koje je Hedi Slimane odabrao kao ono koje će najbolje i bez riječi istaknuti kvalitetu ovog luksuznog ruža, je američki model Ever Anderson, mlađahnu kćerku Mille Jovovich, s kojom je ostvario i modnu suradnju. Estetika ukazuje kako je ovaj ruž, uz malo maskare na trepavicama, dovoljan za savršeni izgled, a za 72 eura, koliko košta ruž označen prestižnim logotipom kuće Celine, priskrbit ćemo i dio povijest, luksuzni beauty proizvod kreativnog direktora Hedija Slimanea koji je do nedavno za ovaj brend stvarao odličnu modu prožetu filozofiju čijem klubu je lijepo pripadati.