AKO STE U POTRAZI ZA FRIZUROM SEZONE ZAPAMTITE OVE LOOKOVE: Inspiracija s Met Gala red carpeta

Uz modne lookove pažnju su privukle trendi frizure - polupodignute, kombinacije repova i raspuštene kose, zaglađeni repovi te detalj mašne u kosi

Profimedia

Ovogodišnji Met Gala bio je događaj na kojem su brojni uzvanici svojim modnim outfitom odali počast modnom velikanu Karlu Lagerfeldu. I dok su na prvu u fokusu bili modni lookovi i interpretacije na zadanu temu, pažnju su privukli i beauty detalji: frizure, make up i zanimljive manikure.

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia  Kendall Jenner

Profimedia  Kendall Jenner

Frizure koje su posebno privukle pažnju, jer ne samo da se nameću kao ovosezonski trend u kosi već je trend koji je postojan kroz desetljeća Chanelovih revija (da, da i u eri Karla Lagerfelda) - bile su polupodignute frizure, kombinacija repa i raspuštene kose te savršeno zaglađene s više ili niže položenim repom.

Profimedia  Rihanna

Profimedia  Gigi Hadid

Profimedia  Emily Ratajkowski


U Chanelovim kombinacijama ta je frizura uglavnom je zaokružena tako Chanelovskim detaljem – crnom mašnom, trakom te kopčicama, što frizuri daje na romantičnom, djevojačkom tonu, a za istaknuti je kako ovaj polupodignuti stil otvara lice ta naglašava make up i odabrani nakit.

Profimedia  Nicole Kidman

Profimedia  Nicole Kidman

Profimedia  Billie Eilish


Na ovogodišnjem Met Gala red carpetu dominirao je upravo taj stil, u osobnim interpretacijama s više ili manje lokni, s više ili manje naglašenim visoko zavezanim repom i volumenom kose, a za primjetiti je kako su ovi lookovi uglavnom bili zaokruženi obožavanim mašnama te sjajnim kopčicama.

Profimedia  Karlie Kloss

Profimedia  Karlie Kloss

Profimedia  Nicola Peltz Beckham


Ovaj je detalj u kosi savršen za svaki stil, odlično se nosi u svako doba dana, a ovisno koliko je svečana prigoda za koju kreirate osobni beauty look ova frizura poziva da se poigrate detaljima.