NOKTIMA OTKRIJTE RASPOLOŽENJE: Uskladiti proljetne boja lakova za nokte s osobnošću i raspoloženjem je odlična ideja

Ako i niste skloni bojama u odjeći ovo je odličan način kako unijeti boje u život

Chanel

Modno proljeće nam je poslužilo pregršt novih kolekcija, odlične kampanje i suradnje te nas i ove godine pozvalo da se okrenemo bojama. Boje su dobrodošle u komadima odjeće kojima ćemo osvježiti garderobu ali i u beauty svijetu, od make upa (ako još niste okušajte se u monochromatic looku) do tako poželjnih manikura i boja lakova za nokte.

Chanel 


Kolekcija lakova koja se uvijek iščekuje s posebnim uzbuđenjem je Chanelov Le Vernis koja ovog proljeća predlaže da omiljene boje izaberete između 24 nijansi od kojih je čak 17 novih. A koliko je ova kolekcija posebna potvrđuje i Chanelov kreativni manifest koji u fokus stavlja upravo boje kao način da se zadovolji svaka želja.

Chanel 

Chanel 


Jer boje govore i bez riječi, a ova paleta koja pokriva od živih do tajanstvenijih tamnijih nijansi budi kreativnost, poziva nas da otkrijemo i pokažemo našu viziju proljeća.

Chanel 

Chanel 


Pa tako iz Chanela poručuju kako boje koje daju energiju su blistave nijanse koje vam mogu podići energiju u trenu - vatreno crvena, živahna fuksija ružičasta i svijetli koralj, intenzivna boja šljive.
Boje koje smiruju su nježne neutralne nijanse poput svijetlo ružičaste i bež latte boje.

Chanel 


Boje koje donose radost su svježe, lagane i optimistične nijanse - oblak plava, svježa lila, žuta.
Boje koje krše pravila kako bi uspostavile vlastita one su koje su suptilne ali i koje se ne uklapaju u kalup - od terakote prožete ružičastom do androgine sive s kaki naglascima.

Chanel 


Boje koje su izvor snage primamljive su nijanse crvene.
Ali ne zaboravite i na dašak luksuza - svečanu starinsku zlatnu nijansu koja zaokružuje paletu.

Ne zaboravite na ekstra doživlja - nail art, jer nose se lijepo iscrtani motivi, naljepnice ali i odlične kombinacije boja i nijansi. 

Chanel