CHANEL VAS POZIVA U ROVINJ: Na divnoj lokaciji očekuje vas čarobni beauty svijet

I ovog ljeta Chanel je čarobni Rovinj učinio još poželjnijom detinacijom.

Chanel

Teško je zamisliti ljepšu i jedinstveniju pozivnicu za sve zaljubljenike u vrhunsku beauty priču, od one kojom vas Chanel poziva na doživljaj idiličnog ljeta u Hrvatskoj, preciznije u čarobnom Rovinju. Jer upravo tamo, na Lungomare plaži ispred hotela Grand Park se nalazi “UN ÉTÉ DE CHANEL” pop-up prostor koji svojom estetikom i odličnom ponudom svakome pruža priliku da odabere savršeni komadić doživljaja ljeta.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Ovaj otvoreni prostor svojom se estetikom, bojom, i plavim motivima savršeno uklopio u estetiku okoliša, a posjetiteljima će na atraktivan način istaknuti Chanelove poslastice, između ostalog kolekciju Les Beiges za 2023. i najnovije proizvode za njegu kože kao što je N°1 de CHANEL.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Uz omiljene klasike ovdje vas očekuju i mirisne linije LES EAUX DE CHANEL i LES EXCLUSIFS DE CHANEL ali i odgovor na svako vaše pitanje od strane stručnih savjetnika za ljepotu koji će na licu mjesta pružiti besplatne, personalizirane savjete iz svijeta mirisa, šminke; mogućnost savjetovanja vezano za njegu kože kao i uređenje noktiju.

Chanel 

Chanel 


Ova i više nego jedinstvena prilika koja spaja slikovitu hrvatsku obalu i eleganciju Chanela, dostupna je do 20. kolovoza svaki dan od 9 do 21 sat.