Zanimljive modne vijesti dolaze i iz Burberryja. Naime, brend će u jesen zakoračiti novim projektom naziva "Burberry Streets", a koji se opisuje kao globalna inicijativa koja slavi urbano istraživanje, a koja će uskoro započeti u Londonu. Namjera brenda je pokazati kako se spaja Burberryjeva suvremena vizija s britanskim naslijeđem, poslužujući dimenziju modernog luksuza na inovativne načine.

Burberry Streets
Burberry 

Burberry Streets
Burberry 


Program je zamišljen kao pothvat koji pretvara gradove u mjesta Burberry izložbe, pa će tako London biti gradom domaćinom koji će ugostiti niz iskustava, instalacija i evenata koji će sadržavati prepoznatljive elemente Burberryja: motiv plavog viteza, motiv ruže i nedavno obnovljen zaštitni znak brenda.

Burberry Streets
Burberry 

Londonskoj avanturi tako će se pridružiti i Norman's cafe, inače smješten u sjevernom Londonu, poznat po svojoj britanskoj kuhinji. Kafić će biti uređen u prepoznatljivom motivu brenda i bit će domaćin posebnog eventa 13. rujna, dok će za vrijeme trajanja London Fashion Weeka nuditi okus Burberryja doručka iz putujućeg food kamiončića.

Burberry Streets
Burberry 


Diljem Londona dominirat će prepoznatljivi Burberry simboli – a lokacije su Bond Street, slavni ekrani na Piccadillyju nas kojima će se prikazivat kampanje za zimu 2023. Motivi viteza crtani kredom krasit će staze i parkove, dok će londonski crni taksiji imati print engleske ruže kreativnog direktora Daniela Leeja.

Burberry Streets
Burberry 


To se sve savršeno podudara s očekivanim lansiranjem debitantske kolekcije Daniela Leeja, koja je sada dostupna u trgovinama i online, uz redizajn web stranice za e-trgovinu, obilježavajući novu eru i kreativnu viziju za Burberry.

Ovaj zanimljiv projekt u listopadu seli u Seul i Šangaj, s idejom širenja svoje vizije i fuzije tradicije i inovacije diljem svijeta.