Trenutno su oči i uši svijeta uprte u Jennifer Lopez. Razlog? Novi album i novi film koji će svjetlo dana ugledati 16. veljače 2024. godine.

'This Is Me...Now' ('Ovo sam ja... sada') naziv je studijskog albuma pjevačice koji izlazi deset godina nakon posljednjeg, a 20 nakon sestrinskog albuma 'This Is Me... Then' ('Ovo sam ja... nekada'). Album će biti miks R&B-a, suvremenih pop prizvuka i hip-hop ritmova.

I dok su neki više uzbuđeni čuti njezin glazbeni opus na jednom mjestu, prvi put nakon toliko vremena, drugi jedva čekaju vidjeti ekraniziranu verziju njezinog ljubavnog života pod istoimenim nazivom 'This Is Me...Now: The Film' ('Ovo sam ja... sada: Film').

'Jenny From The Block' tako će glumiti u filmu koji će prikazati njezinu fikcionaliziranu verziju koja plovi svijetom romantike i slomljenog srca, ispunjenim glazbenim brojevima inspirirani njezinim dobro poznatim ljubavnim vezama.

Vrhunac je, naravno, ponovni susret s glumcem Benom Affleckom koji, također, ima ulogu u projektu. Naime, on je naveden kao jedan od autora filma u kojem se pojavljuje i njezina 15-godišnja kći Emme.

Prije dva je dana izašao trailer filma nagovještajući romantičnu tematiku filma. 'Kada sam bila djevojčica i netko me bi me upitao što želim biti kada odrastem, moj odgovor bi uvijek bio: 'Zaljubljena'', riječi su koje Jennifer izgovori na samom početku nakon čega vidimo kolibrića čija smaragdna nijansa odražava prekrasni Affleckov zaručnički prsten sa zelenim dijamantom. Kako je i sama jednom prilikom rekla, smatra da su kolibrići glasnici ljubavi. Osim toga, u početku trailera vidimo isječak iz Affeckovog filma iz 2002., točnije naglasak na pismo koje J.Lo sada baca u vatru.

Jennifer Lopez
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

'Život je težak, ali ti si slatka. Hvala za poklon. Nadam se da ti se sviđa cvijeće. Rekla si mi da ti njega nikad dosta. Vjerujem ti', stajalo je u pismu datirano na 24. prosinca 2002. i s jednostavnim potpisom 'B'. Dakle, apsolutno je jasno da će film zaokružiti njihove ne toliko uspješne početke, život koji se dogodio između i put koji ih je na posljetku spojio. 

Osim što služi kao popratni dodatak filmu, novi album istoimenog naziva nastavak je projekta iz 2002. godine i tadašnjeg albuma 'This Is Me...Then', a poruka će se fokusirati na njezin i Benov sretan završetak 20 godina nakon što su prvi put bili zajedno.

Jennifer Lopez
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U njemu će potpuno iskreno prikazati svoj put i ljubavne odabire koji su često nailazili na kritike javnosti i medija kao i teške trenutke koji su s time došli. Riječ je o tzv. odi njezinom putovanju samoizlječenja i vječnog vjerovanja da bajke postoje.

Album će sadržavati pjesmu 'Dear Ben Pt.2', vrlo vjerojatno nastavak na pjesmu 'Dear Ben' s gore spomenutog ranijeg albuma, a poznato je da će prvi singl s albuma biti 'Can't Get Enough' koji će izaći 10. siječnja.

Jennifer Lopez
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, cijela je priča krenula još u kolovozu ove godine kada je Jen u javnost izašla u džemperu brenda Lingua Franca s izvezenim natpisom: 'this is me…now'. Osim što je tada najavila svoj veliki projekt koji nam stiže početkom sljedeće godine, dala je do znanja i da podržava održivu modu. Naime, Lingua Franca je brend održivih luksuznih džempera koji se proizvede od 100% kašmira. Ručno se izrađuju u New Yorku a dizajnira ih američka poduzetnica Rachelle Hrushka MacPherson.