'Vjerujemo da publika koja odluči dočekati 2024. uz naš koncert na Fuliranju jako dobro zna da ih očekuje odlična svirka i fantastičan tulum prožet širokom paletom emocija, zafrkancije i pozitivnog naboja koji nosi naš opus pjesama', kaže nam frontmen splitskog The Beat Fleeta, Mladen Badovinac uoči nastupa na Silverstovo na Trgu Josipa Jurja Strossmayera u Zagrebu, u sklopu ovogodišnjeg Fuliranja.

'Zagreb nas dugi niz godina dočekuje s puno ljubavi i s nestrpljenjem se veselimo još jednom zagrebačkom koncertu pogotovo u ovako posebnoj noći. Naš cilj je da u sitne sate 01.01.2024. s Fuliranja odete kućama inspirirani i s osmjehom oko glave', dodaje Mladen koji nam je u kraćem razgovoru, u svom prepoznatljivom stilu otkrio i kako su tekle pripreme TBF-a za ovu, najluđu noć u godini, te što sve publika može očekivati na, sigurni smo, još jednom Dočeku za za pamćenje, u kojem svi posjetitelji mogu uživati gratis.

Doček Nove godine Zagreb
Sandro Sklepić, PR Fuliranje 

Svirate na Fuliranju za Silvestrovo, kako su tekle pripreme?

'Krenuli smo već u rujnu s treningom. Sklekovi uz odbrojavanje svako jutro od 365 - 0 tako da nam do trenutka odbrojavanja onih zadnjih 10 sekundi Stare godine taj zadatak bude lakši nego teži.

Jeste li već odabrali set listu - za najluđu noć u godini, koliko će dugo trajati vaš nastup?

'A dvi ure ćemo odsvirat sigurno, a ‘oće li bit više ovisi o atmosferi u publici. Set listu ćemo finalizirati na dan koncerta. 

Ako ćemo vjerovati prognozi, ni ove godine nas ne očekuju temperaturni minusi na Silvestrovo, no kako inače TBF podnosi zimu i jeste li fanovi blagdana?

Zime su nažalost sve toplije pa se ne čini da pružaju dostatan otpor da bi to hrvanje s njima bilo uzbudljivo kao nekad. Time ne rade baš ni uslugu ljetu jer bez gorkog ni slatko nije toliko slatko. Tako da se mi u TBF-u veselimo da nas zima tu i tamo i ozbiljnije štipne. Rekoh, tu i tamo, nemojmo otić predaleko al’ zima svakako ima svoje neupitne čari. Uostalom, nismo imuni ni na blagdansko raspoloženje, audio-vizualnu i gastronomsku kaleidoskopsku kanonadu i nek nas bace lavovima ako ikad postanemo. Na Fuliranju očekujemo zasićenje svim navedenim stavkama i snjegovića od bjanko bakalara u bekstejđu ili od čega već radite snjegoviće na Fuliranju ako slučajno ne padne snijeg.

Imate li savjet za publiku, kako se najbolje pripremiti za Doček uz TBF na Fuliranju?

Od 17:00 na Silvestrovo, kad se ručak već dobro slegnuo, početi sa preslušavanjem opusa Jamesa Browna da vas taj groove uzme čvrsto u svoj čelični stisak i onda oko 20:00 krenite cupkajući u osminkama prema Fuliranju.

Što ćete zaželjeti sebi ali i svojoj publici u 2024. godini?

Zdravlja.

Doček Nove godine Zagreb
Sandro Sklepić, PR Fuliranje 

Podsjetimo, kućice se na zadnji dan ove godine otvaraju u podne i ostaju otvorene svo do 3:00 sata iza ponoći. Program na Fuliranju počinje uz Noon Year’s Eve party i DJ-a Ivana Škrinjarića koji će sve vas rasplesati i dizati atmosferu od 13:00 do 17:00 sati. Za doček Nove godine zagrijavat će nas DJ Dado svojim programom naziva Giving 2024. a Shot od 19:00 do 23:00 sata, a tada na pozornicu stupa TBF i uz more veselja, odlične glazbe i neazboravne trenutke ispraćamo ovu i dočekujemo 2024. godinu.

U planu Ledenog parka na Tomislavcu je bogat program dočeka za velike i male posjetitelje. Za Staru godinu očekuje vas najluđi tulum za djecu uz Ivanku Mazurkijević, Mrleta i Kišne razdragance, facepainting s vilenjacima te odbrojavanje u podne. 

Na Trgu bana Jelačića nas očekuju ovogodišnji hrvatski predstavnici na Eurosongu, riječki Let 3, koji će nas zabavljati u najluđoj noći. Kroz večer će nas voditi Ida Prester.