'Nova godina, nova ja!', bio je radni naziv snimanja prve ovogodišnje naslovnice koju krasi naša najbolja tenisačica Donna Vekić.

Nakon treninga 27-godišnja Osječanka ostavila je nakratko tenisice, trenirku i reket te uskočila u zavodljive bodije i štikle koje i inače obožava. Uspješno se uhvatila u koštac s ovim izazovom, uostalom kao i sa svima koji se pred njom nađu. Jedan od njih je linija luksuznih svijeća, difuzora i mirisa za dom DNNA kojoj će uskoro dodati i naljepnice koje opuštaju mirise, kao i nastup na Grand Slam turniru Australian Open koji okuplja najbolje tenisačice i tenisače svijeta. Ima li tremu prije takvih prestižnih turnira, što želi od godine koja je upravo počela, ali i kojim je sitnicama i gestama može privući muškarac, otkriva u intervjuu samo za novi broj magazina Story.

Story novi broj
story 

'Rijetko me netko može očarati samo pogledom, većinom to mora biti kombinacija nekoliko elemenata. Malo sam staromodna i jako su mi važne neke sitnice, koje u današnje vrijeme više i nisu sitnice. Uvijek mi je bilo jako važno da me osoba može nasmijati', otkrila nam je tenisačica pa dodala: 'U horoskopu sam rak pa sam uvijek zaljubljena!'

Jedan od omiljenih domaćih chefova Stjepan Vukadin rado će se sjećati 2023. jer mu je donijela obilje veselja, i to ponajprije u privatnom životu. Naime, sa suprugom Katarinom očekuje druge dijete, a sve o najradosnijem događaju ispričao je samo za Story.

Stipe Vukadin
JADRAN BABIĆ 

'Dolazak druge bebe obilježit će nam 2024. i mislim da nema ljepšeg dara. Ljetos smo doznali da je supruga trudna, i to dok sam snimao u Zagrebu. Osjećaj je prekrasan! Termin je na proljeće, što je prilično blizu', kaže nam 30-godišnji chef, čiji je trogodišnji sinčić Gabriel jako uzbuđen zbog dolaska prinove, a Stjepan je ekskluzivno za Story otkrio i spol bebe.

Story novi broj
story 

Što smo vam još pripremili za početak 2024. godine provjerite u novom broju magazina Story, koji je na kioscima od 10. siječnja.

#story #storyhr