O njemu pišu domaći mediji, ali i relevantni eurovizijski blogeri, na YouTubeu su u posljednja dva tjedna objavljene brojne recenzije njegove pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim’ kojom je osvojio tisuće obožavatelja i preko noći postao najtraženiji glazbenik u zemlji. Ovaj 29-godišnji Istranin, glazbenik umjetničkog imena Baby Lasagna, pokušat će doći do eurovizijske pozornice u svibnju, ali prvo mora pobijediti na Dori, hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije koji će se održati za mjesec dana.

Story novi broj
story 

Premda njegova pjesma na YouTube kanalu Dore HRT-a ima uvjerljivo najviše slušanja i komentare sa svih strana svijeta, Marko Purišić tek kreće u svoju prvu glazbenu bitku na pozornici Prisavlja. Prvi veliki editorijal za časopise snimio je upravo za Story i pritom otkrio tko je zapravo Marko, samozatajni frajer o kojem svi pričaju, horoskopski Rak iz Umaga čija se glazbena karijera, unatoč godinama staža s grupom Manntra, događa tek posljednjih tjedana. Što radi nakon studija, čime je osvojio djevojku Elizabetu koja ga prati iz sjene i pomno se brine o njegovu looku te što možemo očekivati na pozornici Dore, otkriva u velikom intervjuu za Story. Iz njegovih javnih nastupa i intervjua može se zaključiti da ima prilično humorističan pristup životu, a potvrdio nam je kako mu je to cilj.

Baby-Lasagna (1).jpeg
Goran Čižmešija 

'Balansiram između anksioznog i bezbrižnog sebe, a to se često odražava i na moje projekte pa baš iz takve sredine može proizići nešto poput pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim’. Uživam u sportovima, a ponajviše u vježbanju u teretani i kickboxu. Odnedavno se okušavam i u pisanju novela pa se nadam da ćete jednom čitati psihološki triler Baby Lasagne. Volim se družiti s dragim ljudima, ali uvijek u okruženju kao što su stanovi ili parkovi, gotovo nikada klubovi', istaknuo je.

Legendarna urednica Zabavnog programa HRT-a, Ksenija Urličić, u velikom se intervjuu osvrnula na život ispunjen sretnim trenucima, dala mišljenje o favoritu ovogodišnje Dore te otkrila kako je za dlaku izbjegla... moždani udar. U njezinu impresivno uređenom domu punom umjetnina pogled nam se zaustavio na zimskoj verandi, posebno na kaskadnom vrtu prekrivenom snijegom. Dočekala nas je nasmijana i pomno dotjerana za snimanje.

Ksenija-Urlicic.jpeg
Robert Gašpert 

'Ovo je moj vrtlar', našalila se predstavljajući supruga Ivu koji nas je ljubazno pozdravio. Pričala nam je o suprugu, velikoj obitelji, aktualnostima s Dore, ali i zdravlju s obzirom na to da je prošle godine bila na operaciji. Kako je danas, što je shvatila i zašto ove godine sudjeluje u hvalevrijednom projektu Dan crvenih haljina, otkrila je samo za Story.

Triljski reper Grše pokorio je domaću i regionalnu glazbenu scenu proživljenim stihovima, a jednako je uspješan i u svoja četiri zida, premda je za Story rekao da je ipak njegova supruga Rafaela preuzela obiteljski život dok on priprema novi studijski album.

Novi broj Storyja
story