U narodu kažu da tamo gdje čovjek stavi točku, Bog stavi zarez... Da je ova izreka točna, potvrđuje i prekrasna vijest koja je došla do naše redakcije: jedan od nekadašnjih najljepših i najomiljenijih poznatih parova, dizajnerica Leonarda Lončar i nogometni velikan Zvonimir Boban ponovno dišu udvoje.

'Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni', ekskluzivno za Story potvrdila je Lea čija je sreća u glasu zbog izgubljenog pa ponovno nađenog bila gotovo opipljiva.

Zvonimir-Boban (1).jpeg
Željko Hladika/PIXSELL 

Ovaj zlatni par domaće scene, koji se tijekom više od 30 godina zajedničkog života činio nesalomljivim, iznenadio je kada je u svibnju 2021. objavio da će živjeti odvojeno, ali će se zajedno brinuti o djeci te da će se uvijek uzajamno poštovati. U tišini, bez ijedne loše izgovorene riječi Lea i Zvone krenuli su nekim drugim putem, ali legendarni Vatreni nikada se nije prestao brinuti o djeci i supruzi jer se službeno i nisu razveli.

Više o obnovljenoj ljubavi između Leonarde i Zvonimira pročitajte samo u novom broju magazina Story koji je na kioscima od 31. siječnja 2024.

*Zabranjeno je preuzimanje dijela ili čitavog teksta bez navođenja i ubacivanja poveznice na Story.hr.

Story_04_31012024_m.png
story 

Kada smo došli na mjesto snimanja, cijeli lobi hotela Phoenix odzvanjao je njezinim zaraznim smijehom. Tako nas je i pozdravio nekadašnji seks-simbol, pjevačica, spisateljica, voditeljica te najpoznatija loto djevojka u bivšoj državi - Suzana Mančić. Prelijepa Beograđanka u Zagreb je došla u povodu dodjele Timelessa, nagrade za neprolaznu ljepotu i ženstvenost, a s njom je bila i 28-godišnja kći Natalija. Njihovu bliskost i humor nismo mogli ne zabilježiti, a ovom nasmijanom duu nedostajala je Suzanina starija kći Teodora. Ova poznata dama pričala nam je o svojim cura, fatalnosti, tajnama neprolazne ljepote, odnosu s muškarcima, suprugom Simeonom, uspomenama na Zagreb i željama koje još mora ispuniti. A čemu se najviše veseli u 2024. godini..?

Suzana-Mancic (1).jpeg
Goran Čižmešija 

'Sve smo riješili, mama je iz Marofa prevezena u jedan zagrebački dom za starije i sada svaki dan možemo k njoj. Nema ograničenja. Smještaj je sjajan, imaju i antidekubitalne madrace', rekao nam je Nikola Podkrajac, sin jedinac 74-godišnje glumice Kostadinke Velkovske koja je lani u srpnju doživjela moždani udar.

Nikola je tog dana majci došao u isto vrijeme kad i hitna i bila je pri svijesti. Imala je krvni ugrušak u mozgu pa je u bolnici dobila lijek za razbijanje tromba koji kod ljudi s lošim kardiovaskularnim sustavom može prouzročiti krvarenje. Upravo se to i dogodilo. Tijekom noći došlo je do jednog krvarenja, zatim drugog i, nažalost, bilo je to nemoguće zaustaviti.

Kostadinka-Velkovska.jpeg
Slavko midžor/PIXSELL 

Ove i druge zanimljive priče potražite u novom broju magazina Story koji je na kioscima od 31. siječnja 2024.

#story #storyhr