Za sve fanove Harryja Pottera, dobre vijesti! Na male ekrane 2026. godine dolazi serija, koja će prema najavljenom imati sedam sezona, od koji će svaka sezona bti temeljena na adaptaciji svake knjige autorice J.K. Rowling. Odlična vijest, jer bez obzira što je zadnji nastavak filma, Harry Potter i relikvije smrti: 2. dio, prikazan još 2011., popularnost ovom simpatičnom junaku ne jenjava.

Za sada glumačka postava nije poznata ali je poznato da će serija imati novu glumačku postavu naspram one iz filmova (ne, Daniel Radcliffe neće biti dio projekta), a sve je to potvrdio David Zaslav, glavni izvršni direktor Warner Bros Discoveryja. U čitav proces je uključena slavna J.K. Rowling koja i zadržava dio prava u produkciji, ali koja neće biti scenarist serije.

Harry Potter i Darovi smrti: 2. dio
Imdb 


“Obje strane su oduševljene što ponovno pokreću ovu franšizu. Naši su razgovori bili izvrsni i nismo mogli biti uzbuđeniji zbog onoga što je pred nama. Jedva čekamo podijeliti desetljeće novih priča s obožavateljima diljem svijeta na Maxu” ističe Zaslav.
Serija će biti dostupna na na platformi Max.