'Ponosan sam na njezinu skromnost s obzirom na to da dolazi iz glazbene obitelji koja je ostavila veliki trag na ovim prostorima. Trudi se, želi biti svoja. Hrabra je i ni na kakav način ne zloupotrebljava činjenicu da je unuka Gabi i Arsena te moja kći', za Story je rekao Matija Dedić, pijanistički virtuoz čiju kći Lu Dedić nisu zaobišli glazbeni geni. Ova 22-godišnjakinja već ima nekoliko zapaženih pjesama, a 'Plavi leptir' izvela je na ovogodišnjoj Dori. Talentirana i skromna, pričala nam je kako je donijela odluku da se prijavi u utrku za eurovizijsku pjesmu.

'Prijava na Doru nije bila planirana, zapravo mi je to predložio Miroslav Lesić, autor pjesme. Inače sam dosta energična osoba i volim dinamičan život, jednostavno nemam mira pa sam pristala na to, ali i zbog izazova i stjecanja novog iskustva', objasnila je mlada glazbenica.

Story
story 

Pitali smo i koliko je dugo u njoj čučala pjevačica?

'Ta je želja uvijek postojala, ali dugo sam je skrivala zbog straha od negativnih komentara i visokih očekivanja javnosti. Odrastajući shvatila sam da to nisu razlozi zbog kojih bih se trebala skrivati pa sam odluku o ostvarenju sna donijela nakon izvedbe pjesme ‘Zadnji sati ljeta’ uz tatu na njegovoj 25. obljetnici karijere u ZKM-u. Reakcija publike i samo iskustvo dali su mi samopouzdanje. S obzirom na to da mi je pjevanje životni san, ozbiljno se vidim na sceni', iskrena je studentica Verna koja ne želi zanemariti ni obrazovanje.

Lu je za novi broj magazina Story progovorila i o odnosu s tatom, bakom Gabi, sjećanju na djeda Arsena te svojim željama...

Matija i Lu Dedic_RG (22).JPG
Robert Gašpert 

Mnogima omiljeno televizijsko lice, 46-godina Renata Končić Minea jedva čeka početak nove sezone popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ na Novoj TV. Naime, ova će glazbenica biti članica žirija showa u kojem će ocjenjivati maskirane nastupe drugih zvijezda. Kako ne govori lako o privatnome životu, razgovarali smo s Mineom o novim počecima, žiriranju te kako izgleda njezina svakodnevica otkad ima još obaveza u rasporedu, kao i zašto gorljivo čuva svoju privatnost od javnosti te je upitali ono najvažnije - je li sretna...

Renata Koncic Minea_RG (14) (2).JPG
Robert Gašpert 

Na RTL-u trenutačno pratimo novu sezonu showa i sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’ u kojem je jedna od stručnjakinja za muško-ženske odnose, spisateljica i magistra ekonomije Sanela Kovačević Nelly. Kako je s kolegama birala kandidate i jesu li namjerno spajali kandidate koji nisu kompatibilni, ali i je li ona bila spremna na ‘brak na prvu’ kada je na beach partyju upoznala svoga životnog partnera - otkriva u intervjuu.

FOTO Josip Čekada 2.jpg
Josip čekada 

Iako je jedna od stručnjakinja u showu kojemu je brak u naslovu, ona sama nije se udala. Kakav je njen odnos prema instituciji braka i bi li se željela udati pročitajte u novom broju magazina Story.