Kada Danijela Martinović pjeva, onda je to fešta od glazbe, emocija koje se mogu opipati, hitova, lijepih riječi, izmjene pozitivne energije s publikom koju Splićanka budi samim dolaskom na pozornicu. Svega toga bit će 15. svibnja na koncertu u dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje će nastupati na velikom Storyjevu koncertu. Ovo je samo najava večeri koju će biti teško zaboraviti...

Vaša nova pjesma ‘Žena’...

Posljedica je dobrih namjera, a u moj život došla je kao i većina lijepih okolnosti koje su mi se dogodile posljednjih godina - potpuno neočekivano. Glazbu, aranžman i produkciju potpisuje cijenjeni slovenski autor Raay, a stihove je napisao jedan od najvećih hrvatskih tekstopisaca Nenad Ninčević. Pjesmu posvećujem svim ženama, svih životnih dobi i vjerujem da nema ni jedne koja se u njoj neće pronaći na neki način. Otpjevala sam je iz srca za sve nas.

Danijela Martinović
story 

U ekskluzivnom intervjuu za magazin Story progovorila je i o partneru Josipu.

'Zaista mi je teško govoriti o Josipu jer takvu osobu nikada prije nisam imala priliku upoznati. On je moje utočište, moja sigurna luka, moja podrška i moj oslonac', rekla je.

U novom broju magazina Story provjerite što je za nju snaga žene, ljubav i inspiracija, ali i što se događa s njenim velikim snom - kućicom u cvijeću.

'Nije ljubav to', 'Dio prošlosti', 'Pametna i luda' i 'Molitva' neki su od hitova koje će, vjerujemo, domaća publika uglas zapjevati s regionalnom zvijezdom Marijom Šerifović na koncertu koji je organizirala u suradnji s radijom Extra FM. Pjevačica će izvesti i pjesme s novog albuma među kojima se možda najviše izdvaja 'Pola sunca', duet s Matijom Cvekom.

Marija Šerifović
Edvin Kalić 

Pop diva će zagrebačkoj publici prenijeti posebne emocije koje je u njoj pobudio sinčić Mario kojeg joj je potkraj prošle godine rodila surogat-majka. Inače, uzela je nekoliko mjeseci stanke od nastupa kako bi se potpuno posvetila mezimcu, a nama je otkrila da se zbog majčinstva osjeća potpuno ispunjeno, ali i dosad najspremnijom stati pred brojne obožavatelje. S intuitivnom Škorpionkom razgovarali smo bez imalo zadrške o zagrebačkom koncertu, uspjehu koji nije došao preko noći, ali i preslagivanju prioriteta te osobnim izazovima koji su se pojavili kada se ostvarila u ulozi majke.

Mlada zagrebačka pjevačica Natalie Rajković, umjetničkog imena Natalie Balmix, osvaja regiju svojom glazbom, osobnošću i stilom, za koji kaže da joj je jako važan u karijeri jer njime stvara imidž. Iako sada živi svoje snove, 26-godišnjoj ljepotici nije uvijek sve išlo kako je zamišljala. U razgovoru za novi broj magazina Story otkrila je što misli o ulozi žena u glazbenoj industriji, kako poslovne obaveze usklađuje s ulogom samohrane majke te što trogodišnji sin Ivan kaže na njezine uspjehe.

Natalie Rajković
Matija Škalić 

Novi Story potražite na svim kioscima od 6. ožujka!

Danijela Martinović
story