Glazbena diva Danijela Martinović ima mnogo razloga za slavlje, a jedno od njih je suradnja sa Storyjem jer zajedno pripremaju pravu glazbenu poslasticu u samom srcu Zagreba.

'Imala sam zaista predivnih koncerata, ali oni koje sam otpjevala u Lisinskom velikim slovima upisani su u knjigu mojih uspomena. Trebam li vam reći koliko se radujem nastupu 15. svibnja', istaknula je Danijela u posljednjem intervjuu za Story.

Danijela Martinović
Goran Čižmešija 

Danijela je jedna od naših najpopularnijih pjevačica i u dugogodišnjoj karijeri, koja traje više od tri desetljeća, može se pohvaliti brojnih glazbenim hitovima poput 'Ono nešto', 'Zovem te ja', 'Neka mi ne svane', 'Da je slađe zaspati', 'Što sam ja, što si ti', 'Pleši sa mnom', 'Vjerujem ljudima', 'Brodolom' i drugim koje rado slušaju i pjevaju sve generacije. Ova glazbena diva iznimnoga glasa zrači optimizmom gdje god se pojavi, a njezini koncerti neponovljiv su glazbeni doživljaji koji se ne propušta.

Upravo takav bit će i ovaj koncert, veličanstven i prepun pozitivnih emocija, a otpjevat će svoje najveće glazbene hitove te raspjevati i rasplesati publiku. Jer kada Danijela pjeva, onda je to fešta od glazbe, emocija koje se mogu opipati, hitova, lijepih riječi, pozitivne energije koju budi samim dolaskom na pozornicu. Stoga vas sa zadovoljstvom pozivamo da 15. svibnja u 20 sati dođete u Lisinski i uživate u velikom Storyjevu koncertu i Danijelinim najvećim glazbenim hitovima.

Danijela Martinović
story 

Ovo je samo najava večeri koju će biti teško zaboraviti...

Ulaznice kupite na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom na prodajno mjesto ulaznice.hr.