'Dani su prekratki za sve ono što bismo u njih htjeli strpati. Supruga Ivana mi još nije priznala, ali čini mi se da radi na novoj knjizi. Ja ne radim na knjizi, ali igram predstave, snimam i polako se pripremam za Shakespearea u HNK u Zagrebu i Vojnovića na Dubrovačkim ljetnim igrama', rekao je glumac Goran Grgić.

Nepuna tri desetljeća idealna su, skladna obitelj te podrška jedno drugom u svojim različitim poslovima. U 29 godina braka, ne skrivaju, nije uvijek sve bilo idealno. I kod njih je, kao u svakoj obitelji, bilo problema, nesuglasica… ali važno je, smatraju oboje, o njima razgovarati i rješavati ih, a ne dopustiti da se nagomilaju.

Story_11_20032024_m.png
story 

'Podrška smo si tako da smo tolerantni i prilagodljivi. Puštamo jedno drugog da u miru odradi svoje poslove. Naravno, sada je puno lakše jer su djeca velika. Kada su bili mali, bilo je zaista izazovno', kaže Goran.

Oboje supružnika imaju zavidne karijere, život bez ikakve mrlje, skandala. Goran je nacionalni prvak Drame zagrebačkog HNK, a Ivana ugledna znanstvenica i profesorica. Uspješan par ima troje djece, od kojih je dvoje već otišlo od kuće. Kći Katarina se udala, a sin Fran krenuo je u samostalni život.

'Najviše bi nas usrećili da donesu vijest o prinovi u obitelji. To iščekujemo i tomu se veselimo', kaže Goran.

443303.jpg
miomir ilić 

Regionalna zvijezda Dragana Mirković u 40 godina dugoj karijeri nanizala je brojne bezvremenske hitove, oborila sve rekorde prodaje albuma te održala koncerte kojima je u glazbenom, scenskom i produkcijskom smislu uvijek bila ispred svog vremena. Dva takva koncerta, u organizaciji Extra FM-a, 56-godišnja pjevačica održat će u sklopu turneje ‘Do posljednjeg dana’ i u Zagrebu 3. i 4. svibnja, a svu zaradu donirat će Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj ulici. Sve o pripremama za Arenu Zagreb, jubilarnoj turneji humanitarnog karaktera, suprugu Toniju Bijeliću s kojim je tijekom 25 godina braka stvorila privatno i poslovno carstvo, ali i djeci, ekskluzivno nam je uoči dolaska u hrvatsku metropolu ispričala ikona narodne glazbe i vlasnica DM televizije, koja s obitelji godinama živi u dvorcu Ebenfurth nedaleko od Beča u kojem je u 17. stoljeću često boravila i carica Marija Terezija.

443301.jpg
Robert Gašpert 

Tko je onaj mali koji je onako dobro skinuo Tomu Zdravkovića i Hiljsona Mandelu? Jedno je od čestih pitanja na forumima otkako se Tomislav Toma Marić pojavio u novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Nove TV. A ToMa, kako glasi umjetničko ime 26-godišnjega radijskog voditelja i kantautora, pažljivim slušateljima domaće glazbe nije nepoznat jer je prije četiri godine imao zapažen nastup na Dori s pjesmom 'Ocean of Love'. Manje su poznati njegovo odrastanje u Žepču, zarazno optimističan duh...

Za novi broj magazina Story ispričao je i nepoznate detalje s vjenčanja sa svojom Marinom te otkrio zašto mu, da je to znala prije, ne bi dala priliku za romansu...

Story_11-24_820x360_FB-cover.png
story 

Ove i druge zanimljive priče potražite u novom broju magazina Story, koji vas čeka na kioscima od 20. ožujka.