Za uskrsnim stolom Borne Kotromanić neće nedostajati vesele družine, smijeha, optimizma, proljetnog cvijeća, obojenih jaja, kao ni obožavane sirnice. Kako je otkrila Storyju, ovog Uskrsa svojim starijim sinovima Borni, Luki i Franu prepustila je inicijativu blagdanskog okupljanja pa će oni, kako je rekla, biti organizatori, a ona njihov gost.

bornaisiiin.jpg
Goran Čižmešija 

'Jednostavno sam naučila da sve manje toga treba biti pod mojom jurisdikcijom. Predložila sam im da uskrsni ručak bude u restoranu i da nakon toga dođemo kući u opuštenu atmosferu. Puno nas je pa je ovo praktičan prijedlog', kaže životna savjetnica i otkriva da će jedan od sinova vjerojatno Uskrs provesti s tatom, poduzetnikom Lukom Rajićem, dok će ostali slaviti s njom.

Borna Kotromanić.png
story 

'Djeca i ja za Uskrs najviše volimo tucanje jajima. Bit će ih bezbroj i tucat ćemo se njima do besvijesti. To nam je najveća fora, naš epicentar Uskrsa. A tu je i sirnica ili, kako kažu u Zagrebu, pinca. Obožavam je, najdraži mi je kolač. Volim je jesti s maslacem i to mi jedan od najvećih poroka', kaže uz smijeh.

Istaknula je kako je svojedobno na Cvjetnicu išla na nedjeljnu misu, što i danas iznimno poštuje, ali je shvatila da je njezin odnos s Bogom nešto dublje i intimnije i da nije vezano uz posrednika.

Josip Drmic_RG (29).jpg
Robert Gašpert 

Na terenu, u studiju ili u atelijeru Dinamov napadač Josip Drmić ruši sve stereotipove o nogometašima. Iako je ovaj svestrani 31-godišnji sportaš u glazbenom svijetu već dobro poznat pod umjetničkim imenom Magi, mnogi još ne znaju za njegovu strast prema slikanju. Otkrio nam je kako je sve počelo, koliko je slika dosad naslikao, što kažu suigrači na sve njegove hobije te je li već prodao neke svoje radove.

Marija Kolb.jpeg
Robert Gašpert 

Na našem nebu ne nedostaje skrivenih talenata, pjevača i glumaca, a jedno ime postalo je vidljivije zahvaljujući popularnom showu Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Riječ je o 41-jednogodišnjoj glumici Mariji Kolb koja je dosadašnjim transformacijama potvrdila svoje scenske vještine. Zanimalo nas je jesu li je povrijedile ankete u kojima se propitkivalo koliko su poznati pojedini kandidati jer ona je dobitnica Nagrade hrvatskoga glumišta, bila je zvijezda mjuzikla ‘Crna kuća’, docentica je u području glume, snima radiodrame, a kazalište joj je drugi dom.

Ove i druge zanimljive priče potražite u novom broju magazina Story, koji vas čeka na kioscima od 27. ožujka.