U sportskom izdanju došla je Lejla Filipović na naše snimanje, a pritom je odisala svojom prepoznatljivom ljupkošću. Samo sat vremena poslije, uz pomoć naše ekipe pretvorila se u vamp zavodnicu zbog čega je i danas, po mišljenju mnogih, jedna od naših najljepših misica. Više od dva desetljeća prošla su od stjecanja te titule, a 47-godišnja Dubrovkinja nije prestala raditi kao uspješan model. Ušla je i u poduzetničke vode, isprva kao vlasnica butika, a u posljednje vrijeme osmislila je svoju liniju čajeva.

Lejla Filipović u Storyju
story 

Usudila se zakoračiti i na nepoznati teren koji joj je donio puno zabave i smijeha jer je od prošle subote gledamo u novoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju'. Kako se snašla s mikrofonom te što očekuje od showa samo je djelić razgovora za Story u kojem se prisjetila i prvog susreta sa suprugom, nagrađivanim glumcem, voditeljem i scenaristom Tarikom Filipović, njihove gotovo dva desetljeća duge ljubavi, odnosa sa sinovima Dinom i Armanom, a govorila je i o svojim željama.

'Ja sam napravila prvi korak, odnosno prvo tapšanje po ramenu jer sam ga zbilja željela samo upoznati. Ostalo je naša povijest…', priznala je ekskluzivno za novi broj magazina Story.

8Q5A4198 (1) (1).jpg
Story Press 

'Ono nešto' dogodilo se kada je 34-godišnji tenor Marko Škugor snimio duet s Danijelom Martinović, a mnogo toga događa se ovom šibenskom slavuju otkako je shvatio da je glazba njegov životni poziv. Kada je odlučio napustiti klapsko pjevanje i grupu 4 tenora te početi samostalnu karijeru, dogodila se čarolija i Marko je postao jedan od najtraženijih mladih izvođača. 'Sve se dogodilo točno onako kako je trebalo. Nitko ne bi mijenjao ono što je dobro, a ja ne bih mijenjao ni ono nešto lošije jer me i to izgradilo i dovelo do ovoga što imam sad', rekao je u intervjuu za magazin Story.

Sandra Bagaric_RG (34).JPG
Robert Gašpert 

Proslavljena operna diva i glumica Sandra Bagarić često dobiva komplimente na račun besprijekornog izgleda pa malo tko može povjerovati da ova ikona domaće scene slavi 50. rođendan, pola stoljeća života. Tijekom četrdesetih ova se pjevačica pripremala za svoje pedesete pa sada počinje s pripremom za šezdesete. U razgovoru za Story dotiče se života, karijere, planova i želja za sljedećih pedeset te otkriva kako će proslaviti okrugli rođendan, vjeruju li njezini sinovi Marko i Lovro da je mami već toliko godina te koje je nove hobije prigrlila u posljednje vrijeme…

Ove i druge zanimljive priče potražite u novom broju magazina Story, koji vas čeka na kioscima od 3. travnja.

Story novi broj
story