Kada netko ima desetak studijskih albuma i brojne hitove, toliko pjesama da ne zna koje izabrati prije izlaska na pozornicu, kada puni dvorane jer ga je publika neprestano željna i pritom se Storyjevu slavljeničkom koncertu veseli kao malo dijete, sigurni smo da nam se sprema prava poslastica i fešta od hitova, plesa i emocija. Sve u režiji Danijele Martinović koja 15. svibnja nastupa u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i sa svojim glazbenicima i gostima donosi priču koja se neće lako zaboraviti.

Dok sitno odbrojavamo do koncerta, Danijela je za novi broj magazina Story otkrila zašto joj je ovaj nastup svjetlucaviji od drugih, kao i tajne svog stila, ljepote jer mnogi se slažu da nikada nije bolje izgledala, eliksira dobrog raspoloženja koje donosi ples te još puno sitnica koje govore o omiljenoj Splićanki.

Story_18_08052024_m.png
story 

'Imam malih poteškoća kada je riječ o odabiru pjesama jer u opusu koji se nakupio u više od 30 godina stvaranja ima dosta onih koje nisam u prilici često pjevati, a ovo je idealna prilika da iznenadim publiku. Napravit ćemo malo drugačiji glazbeni koncept i iznimno se radujem jer ću izvesti neke pjesme koje nisam pjevala desetak godina', najavila je Danijela.

Otkrila nam je još jednu stvar.

'Imam četiri iznenađenja kojima se toliko radujem da odbrojavam dane do 15. svibnja. Bit će to divna večer koju ćemo, vjerujem, svi dugo pamtiti', rekla je.

Saša Kovačević
Ana Marković 

On slovi za jednog od najzgodnijih glazbenika u regiji ako pitate kolegice sa scene, u njegovu restoranu čest je gost Novak Đoković, a ima toliko dobre mišiće da su ga čak optužili da ih je postigao estetskom korekcijom. Svašta se govori o beogradskom pjevaču Saši Kovačeviću, a on samo pjeva i ne obazire se na priče. Nole mu je redovit gost u restoranu, mišići su prirodni nakon dugogodišnjeg vježbanja, a svi ga ipak najviše vole zbog glasa… Kad je prije 20 godina stupio na scenu, ovaj pop-izvođač nije ni slutio da će na spomen njegova imena u dvoranama diljem regije odjekivati vrisak brojnih obožavatelja. Tako je bilo i u veljači u Areni Zagreb gdje je, gostujući na koncertu Ace Pejovića, izvedbom Oliverove pjesme ‘Bez tebe’ raspametio 20 tisuća duša. No njegovu je osvojila samo jedna, djevojka Zorana Tasovac s kojom je atraktivni izvođač nedavno proslavio sedmu godišnjicu veze. Sve o ljubavi sa samozatajnom Zoranom, njezinoj kćeri iz prvog braka, beogradskom restoranu u koji zalaze brojne zvijezde, ali i o štovanju lika i djela Olivera Dragojevića ekskluzivno je za novi broj magazina Story ispričao Saša, koji uskoro dolazi u Zagreb, gdje će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održati dva koncerta.

Story novi broj
story