Poznata lica svojih naslovnica čije životne i karijerne priče prati već 22 godine brend Story je prije 11 godina počeo okupljati na najglamuroznijem crvenom tepihu.

Story Hall of Fame je s godinama postao događaj kojeg brojne domaće, ali i regionalne zvijezde s nestrpljenjem iščekuju jer ga vide kao priliku da se susretnu i u sjajnoj atmosferi opuste i druže s kolegama i kolegicama.

Biserni sjaj ovogodišnji je motiv eventa kojim se uzvanike želi inspirirati da modnim kombinacijama, ali i energijom, zablistaju i kreiraju uspomene na još jednu nezaboravnu noć u kojoj će se proslaviti 22 godine postojanja brenda kojeg uz najpoznatiji celebrity magazin, već godinama čine i najčitaniji lifestyle portal kao i brojni projekti sa Story potpisom.

L'Adria Story Hall of Fame je proslava međusobne podrške i prijateljstva brenda Story i brojnih poznatih lica čiji su životi svih ovih godina i magazinu i portalu inspiracija za brojne priče koje u Hrvatskoj čita najveći broj čitatelja.

HoF-web-unutar-članka-s-logićima (1).jpg
story 

Glavni partner Hall of Famea je kozmetički brend L'ADRIA čiji su premium proizvodi inspirirani Jadranskim morem koje se svojom ljepotom flore i bogatstvom faune ističe kao biser među brojnim svjetskim morima. Biser se stoga kao inspiracija nametnuo i za ekskluzivno događanje koje okuplja uzvanike koji su svojim karijerama zablistali na različitim područjima javne i društvene scene.

Poznati domaći dizajneri već kreiraju haljine i modne dodatke inspirirane sedetastim nijansama i ukrašene perlama, a vizažisti su rezervirali termine jer fotografije s crvenog tepiha su najljepša uspomena na eleganta izdanja u kojima uzvanici iz godine u godinu oduševljavaju.

L' Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport i Perfecta Dreams.

Pratite ekskluzivno na svim platformama brenda Story kako se odvijaju pripreme za L'ADRIA Story Hall of Fame.