Magazin Story 'osvanuo' je ovog tjedna u posebnom slavljeničkom ruhu! Vaš omiljeni lifestyle magazin slavi 22. rođendan i daruje svima dizajnersku narukvicu Borboleta!

Rođendanski broj Story + dar Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja!

6790.png
Goran Čižmešija 

Ekskluzivne narukvice Borboleta Good Wish Souvenirs su idealne za sve koji žele komadić naše tradicije na svojoj ruci. Narukvice dolaze s nizom prepoznatljivih i popularnih motiva, kao što su licitarsko srce, srcoliki motiv otočića Galešnjak, paška čipka, šibenski botun, opatijska kamelija i drugi.

7285.png
Goran Čižmešija 

Primjerice, šibenski botun, okruglo srebrno puce izrađeno tehnikom filigrana, jedan je od prepoznatljivih motiva dalmatinskog grada i simbol lokalne kulture, a i vi ga možete nositi na ruci u profinjenoj inačici.

6982.png
Goran Čižmešija 

Motiv paške čipke odlikuje se iznimnom ljepotom uzoraka, kvalitetom i načinom izrade te višestoljetnom tradicijom izrade. S crnim koncem, ovaj motiv jedan je od popularnijih.

6564.png
Goran Čižmešija 

7062.png
Goran Čižmešija 

borboleta_dar.png
Goran Čižmešija 

Izrada licitara upisana je na UNESCO-ov popis nematerijalne svjetske baštine u Europi, a ovaj motiv nalazi se i na narukvici Borboleta Good Wish Souvenirs.

7193.png
Goran Čižmešija 

Galešnjak – otok ljubavi budi romantiku jer je srcolikog oblika, a njegov se motiv nalazi na narukvici koja dolazi s tamnoplavim koncem i zelenim simbolom otoka.

Spoj modernog i tradicionalnog, u klasičnim i ljetnim nijansama, narukvica Borboleta s čak osam trendi motiva! Na vama je samo da izaberete omiljeni model koji će postati jedinstven detalj u vašim odjevnim kombinacijama.

Rođendansko izdanje Story + dar Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja 2024. godine!

#storyxborboleta #storybday #storyslavi22
#borboleta_joaillerie #fashionjewelry #gifts #jewelry

MODEL: Antea Valenta
FOTOGRAFIJE: Goran Čižmešija
STYLING: Slađana Divjak
ŠMINKA: Seka Kožul
FRIZURA: Studio Marcela
CVIJEĆE: Pollak Flowers

Story_20-24_1200x900_PR.png
story