S predznakom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozadomacumodu te na zadovoljstvo mnogobrojnih posjetitelja i modnih ljubitelja, Story najavljuje čak 11. izdanje omiljenog boutique eventa s potpisom 100% hrvatski dizajn.

Rezervirajte subotu, 8. lipnja u kalendaru za Story Boutique u centru Zagreba, u Masarykovoj ulici, a za predah od šopinga pobrinut će se partner Maraska koji je za sve posjetitelje pripremio savršeno spravljeni koktel Maraschino kiss. Uz to, na izložbenom prostoru partnera Barcaffè posjetitelji će moći degustirati i tri uzbudljiva okusa ove instant kave - Classic, Gold i Crema. 

Potpuno drugačije shopping iskustvo s posebnim promotivnim cijenama očekuje sve ljubitelje mode koji će za plaćanje Visa karticama ostvariti i dodatnih 20% popusta. Elle Boutique okuplja dobro poznata domaća dizajnerska imena - Amaranthine, Amarie, Bea, Becha Design, Boudoir, Bradonja & Plava, Calico Mood, Citoyenne K., Drop Co., Duchess, ELFS, Gušt Beauty Boutique (Lykke, Mustra), Hippy Garden, Iva Tuđa, Jet Lag, Krie Design, Le Šmuk, Lei Lou by Alex Dojčinović, Link by Ogi Antunac, Little Wonder, Lp design, Maleza, Mammii Jewellery, MI ART, Minami, MO Design by Morana Krklec, Natali Jewellery, Rafaela & Sasha Lee by Jadranka Šegota, Robert Sever, Sheriff & Cherry, Skin Machine, Sopar, Tire Calligraphy i Zoran Mrvoš.

Story_Boutique_2024_1200x675.jpg
story 

Odjevni artikli, nakit i asesoar domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom, a uz Visa karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto!

'Želimo podržati domaće dizajnere i hrvatsku modnu industriju kroz platformu Story Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i ‘prakticirati’ već danas', poručuju iz magazina Story.

449518.jpg
promo 

Partneri projekta Story Boutique – 100% hrvatski dizajn su Visa, Maraska i Barcaffè.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane dizajnerske komade s hrvatskim potpisom i uljepšajte ljeto chic komadima!

Ne propustite Story Boutique u subotu, 8. lipnja od 10 do 20 sati u centru Zagreba, u Masarykovoj ulici i nabavite dizajnerske komade po super promotivnim cijenama!

Pratite Story.hr i doznajte detalje, a točnu lokaciju ovog modnog događanja u središtu grada otkrivamo uskoro…