U sezonu Blizanaca  zakoračili smo 20. svibnja te u njoj ostajemo do 20. lipnja, što, naravno, znači i dolazak promjena i osvježenja.

Blizanci su prvi od tri zračna znaka zodijaka, što objašnjava zašto je tako lako prelaziti s jedne stvari na drugu tijekom sezone njihove vladavine koja donosi pregršt pozitivne energije najviše usmjerene na komunikaciju, intelektualna nadmudrivanja i prilagodljivost.

Ovo je sjajno vrijeme za učenje, druženje i stvaranje novih veza, slanje važnih poruka i započinjanje važnih razgovora jer je manja vjerojatnost da će vaši osjećaji pobrkati ono što mislite i kako to pokušavate reći. Također, sada je vrijeme da potaknete svoju znatiželju i samootkrivanje, vratite se hobiju od kojeg ste odustali i maksimalno iskoristite svaki trenutak.

Nakon prizemljene, spore energije Bika, sezonom Blizanaca vlada planet Merkur, što znači da će određeni znakovi posebno doživjeti i osjetiti uspjeh. Saznajte koja tri u nastavku.

Astro horoskop Merkur
rawpixel 

Blizanci

Kao znak koji vlada ovom sezonom, Blizanci će osjetiti povećanu energiju i vitalnost. Ovo je vrijeme kada će se osjećati najživahnije i najkreativnije. Poboljšana komunikacija i intelektualna stimulacija pomoći će im u osobnim i profesionalnim odnosima, donoseći najveći uspjeh na radnome mjestu.

Djevica

Djevice, koje dijele planetarnog vladara Merkura s Blizancima, također će osjetiti snažan utjecaj ove sezone. Ovo je vrijeme kada će Djevice imati priliku unaprijediti svoje vještine komunikacije i analitičkog razmišljanja. Profesionalni uspjeh i osobni rast bit će naglašeni, a mogućnosti za financijsko obilje bit će povećane.

Astro horoskop Merkur
rawpixel 

Strijelac

Strijelci će doživjeti pozitivne promjene u svojim društvenim i profesionalnim životima. Sezona Blizanaca donijet će im nove prilike za učenje i rast, a poboljšana komunikacija pomoći će im u jačanju odnosa s drugima. Ovo je vrijeme kada će Strijelci moći ostvariti svoje ciljeve i doživjeti rast na osobnoj razini.