Jedanaesto izdanje L'Adria Story Hall of Fame ostat će u sjećanju brojnih celebrytija i uzvanika koji su uživali u sjajnoj atmosferi za koju su bile zadužene brojne glazbene zvijezde.

50351.jpg
story 

50353 (1).jpg
Story Press 

Glazbenim nastupima proslavu Storyjevog 22. rođendana obilježile su brojne zvijezde. Nina Badrić je predivnim glazbenim nastupom otvorila samo događanje prije dodjele nagrada u 17 kategorija, a potom su svoje su najveće hitove izveli „Neki to vole vruće“, a odabrane pjesme sa svojih bogatih lista i Danijela Martinović i Matija Cvek. Uslijedio je niz nastupa pobjednika raznih televizijskih show formata.

50372.jpg
Story Press 

50367.jpg
Story Press 

50363.jpg
Story Press 

Nastupili su pobjednici showa „Zvijezde pjevaju“ – Ivana Kindl i Igor Barberić, koji su u duetu izveli pjesmu „Princeza“, u spomen na Slađanu Milošević te pobjednik showa „The Voice“ – Martin Kosovec koji je uz svoj prvi singl „Maštarija“, izveo i pjesmu „Sjaj u tami“ kojom je kao i pobjednik showa „Tvoje lice zvuči poznato“ – Alen Bičević, koji je pjevao „Mali krug velikih ljudi“ priredio emotivan hommage Massimu.

50359 (1).jpg
Story Press 

50357 (1).jpg
Story Press 

50355 (1).jpg
Story Press 

ToMa i Franka su uz izvedbu svojih pjesama, premijerno izveli i svoj duet koji je izazvao sjajnu reakciju, a oduševila je i Minea izvedbom svoje hit pjesme.

50361.jpg
Story Press 

Tony Cetinski je pak izvedbom svojih najvećih uspješnica rasplesao i raspjevao sve uzvanike te im priuštio uživanje u setu svojih svevremenskih najvećih hitova.

50378 (1).jpg
Story Press 

Hall of Pearls bila je ovogodišnja tema najvećeg regionalnog celebrity događaja pa je Mozaik Event Centar bio prepun brojnih kreacija inspiriranih biserima i kao i svake godine i ove su brojne domaće i regionalne zvijezde zablistale u najglamuroznijim izdanjima o kojima će se još dugo pričati.

Kako nam je bilo na najekskluzivnijem regionalnom celebrity događanju, pogledajte u galeriji.

Story Press Story Hall of Fame

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Jana, Altera, Arena Centar, Don Julio, Planet of Plants, San Carlo, Festigia, Perfecta Dreams, HGSPOT, Arsenal & Ilirija Resort, Good Food, The Cookie Factory, Iris MBM Vrtni Centar te Prahir Fine Jewellery.