Uskoro ulazimo u mjesec kolovoz što znači da je vrijeme za novi osvrt na ono što nas čeka na Netflixu u nadolazećim tjednima. Kao najomiljeniji streaming servis, naprestano nudi bogat izbor, a i kolovoz ima mnogošta za ponuditi. Nakon što smo izdvojili pet serija koje će sigurno ovog mjeseca zaintrigirati gledatelje, donosimo i pet filmova koje ne smijete propustiti.

Inside the Mind of a Dog (9. kolovoza)

Za sve ljubitelje životinjskog svijeta, ovaj dokumentarni film donosi dražesno putovanje u nevjerojatan život pasa i otkriva znantvene i emocionalne podatke o našim četveronožnim prijateljima.

M3GAN (14. kolovoza)

SF hororac prikazuje 8-godišnju Cady koja počinje živjeti s tetom Gemmom koja se bavi robotikom nakon što joj roditelji preminu u automobilskoj nesreći. Gemma tajno koristi resurse tvrtke za razvoj M3GAN-a (Model 3 Generative Android), lutke humanoidnog robota veličine djeteta, pokretane umjetnom inteligencijom, dizajnirane da bude ultimativni pratilac djece. Projekt, naravno, pođe po krivu...

Daughters (14. kolovoza)

U vrlo dirljivom dokumentarcu gledamo četiri mlade djevojke koje se spremaju predstavom iznenaditi svoje očeve koji borave u zatvoru u Washingtonu. U dirljivom portretu empatije i oprosta, slušamo djevojke koje govore o svojim težnjama, snovima i emocionalnom udaru očeve odsutnosti, i koje, na posljetku, naglašavaju da temelj ozdravljenja zajednice leži unutar obiteljske zajednice.

Untold: The Murder of Air McNair (20. kolovoza)

Dokumentarac prati uspon legendarnog NFL igrača Stevea McNaira, kao i šokantnu priču oko njegovog ubojstva 2009. godine. Iako je prošlo toliko godina od velike tragedija, veo misterije i dalje se nad njim nadvija...

The Flash (25. kolovoza)

Film o superheroju baziran na DC-jevom liku Flasha/Barryja Allena koji koristi svoju supermoć brzinu kako bi promijenio prošlost, ali njegov pokušaj da tako spasi obitelj kreira svijet bez super heroja. Time je natjeran utrkivati se za svoj život kako bi spasio budućnost.