Nakon što već dva tjedna uživamo u programu Olimpijskih igara u Parizu, uskoro im, nažalost, dolazi kraj. Tim će se povodom održati i tradicionalna ceremonija zatvaranja.

Dok se još svi dobro sjećamo spektakularnog otvorenja gdje su se kao vrhunac pojavile pjevačice Lady Gaga i Celine Dion sa svojim izvedbama, kao i francusko-malijska pjevačica Aya Nakamura, već se naveliko piše o svemu onome što se sprema za nedjelju, 11. kolovoza, što je ujedno i posljednji dan Igara.

Kako pišu američki mediji, u pripremi je ogroman spektakl, a navodno će se na zatvaranju pojaviti i glumac Tom Cruise za kojega se piše da će se padobranom spustiti na znak Hollywooda u Los Angelesu, gradu domaćinu Olimpijskih igara 2028. godine.

Tom Cruise
Oli SCARFF / AFP / Profimedia 

Ceremonija zatvaranja trebala bi uključivati unaprijed snimljene izvedbe, kao i izvedbe uživo. Tako se trenutno piše da bi od izvođača trebali nastupiti Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers i Snoop Dogg koji je ujedno na trenutnim Igrama bio i jedan od nositelja baklje, često smo ga mogli vidjeti na tribinama među gledateljima, a postao je i voditelj NBC-a.

Snoop Dogg
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Osim što će, u simbolu idućih Olimpijskih igara, nastupiti izvođači iz Los Angelesa, nastupit će i dva istaknuta francuska benda, Air i Phoenix.

Ipak, mnogo toga još uvijek nije poznato ni potvrđeno, kao ni sama lokacija nastupa, a sve možete pratiti u nedjelju s početkom u 15 sati.