Riječi koje govorite nude slobodu koju tražite! Snažna konjunkcija između Marsa i Jupitera u komunikativnim Blizancima u srijedu vas podsjeća da vas samogovor može dovesti do oslobođenja ili zarobljavanja. Birajte pažljivo! Još jedan veliki tranzit stiže u nedjelju kada konjunkcija Sunca i Merkura u Lavu ističe vašu primarnu temu ovog retrogradnog Merkura. Obratite pozornost na ono o čemu vas vaša iskustva pokušavaju poučiti...

U nastavku saznajte svoj tjedni horoskop od 12. do 18. kolovoza 2024. godine. 

Ovan 

Očekuje vas vrlo dinamičan tjedan. Na poslu, iznenada ćete biti uvučeni u projekt koji će zahtijevati vašu punu pažnju i brzo donošenje odluka. Vaša prirodna sklonost akciji bit će vam saveznik, ali pazite da ne donosite ishitrene zaključke. U ljubavi, vaša strast će biti na vrhuncu, što može dovesti do intenzivnih, ali potencijalno konfliktnih situacija s partnerom. Slobodni Ovnovi trebali bi obratiti pažnju na osobu iz poslovnog okruženja koja pokazuje interes. Pazite na iscrpljenost – važno je naći ravnotežu između posla i odmora.

Bik

Ovaj tjedan donosi vam priliku za stabilizaciju financija. Možete očekivati povoljne vijesti vezane uz dugoročne investicije ili nekretnine. Na poslu će biti mirnije, ali to vam daje priliku da se fokusirate na detalje i postavite čvrste temelje za budućnost. U ljubavi, veza s partnerom ulazi u mirniju fazu, no slobodni Bikovi mogli bi se naći u situaciji gdje će morati birati između dvoje udvarača. Razmislite pažljivo prije nego donesete odluku. Zdravlje je stabilno, ali pazite na prehranu – izbjegavajte tešku hranu.

Blizanci 

Ovaj tjedan za Blizance donosi obilje komunikacije i intelektualne stimulacije. Na poslu ćete biti uključeni u važne sastanke ili pregovore gdje će vaša sposobnost brzog razmišljanja doći do izražaja. Financijski, budite oprezni s prevelikim troškovima; neočekivani izdaci mogu vas iznenaditi. U ljubavi, slobodni Blizanci mogli bi upoznati nekoga tko ih intelektualno izaziva, dok će zauzeti Blizanci morati riješiti nesporazum s partnerom. Razgovarajte otvoreno i iskreno. Važno je da odvojite vrijeme za mentalno opuštanje kako biste izbjegli stres.

Horoskop
Shutterstock 

Rak 

Tjedan pred vama donosi emotivne uspone i padove. Na poslovnom planu, bit ćete suočeni s odlukom koja može utjecati na vaš dugoročni put – oslonite se na svoju intuiciju. Financije su stabilne, no nije vrijeme za rizične poteze. U ljubavi, odnosi s partnerom bit će testirani – moguće su nesuglasice koje zahtijevaju nježan pristup. Slobodni Rakovi mogu se naći u situaciji gdje će ih privući netko tko im pruža osjećaj sigurnosti. Posvetite pažnju svom emocionalnom zdravlju – vrijeme je za introspekciju.

Lav 

Lavovi, vaša sezona je u punom jeku, i ovaj tjedan donosi vam priznanje i uspjeh. Na poslu ćete biti u centru pažnje, a vaša energija i karizma privući će nove prilike. Iskoristite ovaj trenutak za napredak, ali budite oprezni da ne postanete previše dominantni. U ljubavi, strast će biti na vrhuncu, ali moguće su i dramatične situacije ako se ego sukobi s partnerom. Slobodni Lavovi imat će mnoge prilike za flert, ali neka budu selektivni. Pazite na zdravlje – energični ste, ali ne zaboravite na opuštanje.

Djevica 

Ovaj tjedan donosi vam potrebu za organizacijom i preciznošću. Na poslu ćete biti zaduženi za rješavanje složenih zadataka, a vaša analitičnost će biti ključna. Pazite da ne preuzmete previše obveza na sebe. Financijski, vrijeme je za planiranje i štednju – izbjegavajte nepotrebne troškove. U ljubavi, slobodne Djevice mogu upoznati nekoga tko im pruža osjećaj stabilnosti i sigurnosti, dok će zauzeti trebati raditi na komunikaciji s partnerom kako bi izbjegli nesporazume. Zdravlje je stabilno, ali posvetite pažnju pravilnoj prehrani.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga 

Vage, ovaj tjedan donosi harmoniju i nove prilike za suradnju. Na poslu, vaša sposobnost da balansirate različite interese donijet će vam priznanje. Financije su u solidnom stanju, no budite oprezni s investicijama. U ljubavi, slobodne Vage mogu očekivati uzbudljiv susret koji će ih potaknuti na razmišljanje o budućnosti. Zauzete Vage trebaju posvetiti više vremena partneru i zajedničkim aktivnostima kako bi održale ravnotežu u vezi. Zdravlje je dobro, ali pronađite vrijeme za opuštanje i smanjenje stresa.

Škorpion 

Ovaj tjedan donosi vam intenzivne emocije i važne promjene. Na poslovnom planu, moguće su neočekivane situacije koje će zahtijevati vašu brzu reakciju – oslonite se na svoj instinkt. Financije mogu biti nestabilne, stoga izbjegavajte rizične poteze. U ljubavi, strastvene situacije mogle bi dovesti do konflikta – važno je da budete iskreni i otvoreni prema partneru. Slobodni Škorpioni trebaju biti oprezni pri ulasku u nove veze – ne žurite. Pazite na svoje zdravlje, posebno na mentalno blagostanje.

Strijelac

Ovaj tjedan donosi vam optimizam i prilike za rast. Na poslu ćete imati priliku proširiti svoje vidike kroz nove projekte ili edukaciju. Financijski, budite pažljivi – mogući su neočekivani troškovi, ali vaša sposobnost prilagodbe pomoći će vam da se nosite s njima. U ljubavi, slobodni Strijelci mogli bi upoznati nekoga tko dijeli njihov avanturistički duh, dok će zauzeti uživati u zajedničkim aktivnostima s partnerom. Zdravlje je dobro, ali budite aktivni i uživajte u prirodi.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Jarčevi, ovaj tjedan donosi vam fokus na odgovornosti i dugoročne planove. Na poslu ćete biti zauzeti važnim zadacima koji će zahtijevati vašu punu pažnju – važno je da ostanete disciplinirani. Financije su stabilne, ali izbjegavajte rizične investicije. U ljubavi, slobodni Jarčevi mogu upoznati nekoga tko ih privlači svojom ambicijom i ozbiljnošću, dok će zauzeti trebati raditi na održavanju ravnoteže između posla i privatnog života. Pazite na zdravlje, posebno na kralježnicu i kosti.

Vodenjak 

Ovaj tjedan donosi vam inovacije i nove ideje. Na poslu ćete biti vođeni svojom kreativnošću, a moguće su i neočekivane prilike koje će vam omogućiti da izrazite svoj potencijal. Financijski, budite oprezni s troškovima i planirajte budućnost. U ljubavi, slobodni Vodenjaci mogli bi upoznati nekoga tko ih intrigira svojom originalnošću, dok će zauzeti trebati osvježiti svoj odnos kroz zajedničke aktivnosti. Zdravlje je stabilno, ali pazite na umor – odvojite vrijeme za odmor.

Ribe

Ribe, ovaj tjedan donosi vam emotivnu dubinu i introspekciju. Na poslovnom planu, vaša kreativnost i intuicija pomoći će vam u rješavanju izazova – moguće su nove prilike kroz kreativne projekte. Financije su stabilne, ali budite oprezni s troškovima. U ljubavi, slobodne Ribe mogu se naći privučene nekome tko dijeli njihovu emocionalnu osjetljivost, dok će zauzeti trebati raditi na produbljivanju emocionalne povezanosti s partnerom. Pazite na svoje zdravlje, posebno na emocionalno blagostanje i ravnotežu. Ovaj tjedan donosi mnogo izazova i prilika za rast, pa iskoristite svoje snage i budite svjesni potencijalnih zamki koje mogu doći s emocijama i financijama.

Horoskop
Shutterstock