Kraj je kolovoza što znači da je vrijeme za novi osvrt na ono što nas čeka na Netflixu u sljedećem mjesecu. Kao najomiljeniji streaming servis, naprestano nudi bogat izbor, a i rujan ima mnogošta za ponuditi. Donosimo pet serija koje ćemo sigurno gledati i koje će biti dostupne u nadolazećim tjednima.

The Perfect Couple (5. rujna)

Riječ je o adaptaciji istoimene knjige Elin Hilderbrand koja će postati prava murder mystery mini serija od šest epizoda koja sadrži itekakvu zvjezdanu postavu glumaca. Trailer prikazuje spisateljicu Greer Garrison Winbury, koju utjelovljuje definitivno najveće lice - Nicole Kidman, i njezinog supruga Taga Winburyja (Liev Schrieber), glave naizgled savršene obitelji. Amelia Sacks (Eve Hewson) trebala bi se udati za njihovog sina Benjija Windburyja (Billy Howle), a njihovo vjenčanje postaje početak misterije. Nepoznato mrtvo tijelo pojavljuje se na plaži, a nakon neizgled slučajnog utapanja, istraga o smrti počinje izgledati kao da je iščupana ravno iz stranica nekog Greerinog romana...

Jack Whitehall: Fatherhood with My Father (10. rujna)

Ova četverodijelna serija pratit će komičara Jacka Whitehalla koji kreće na jedno od svojih najvećih životnih putovanja - očinstvo. To čini uz pomoć svog oca Michaela Whitehalla i majke Hilary Whitehall. Opis serije glasi: 'Jack i Michael putovat će svijetom, ispitujući što znači očinstvo diljem svijeta i raspravljajući o tati kakav je Michael i onome kakav Jack želi biti'.

Emily in Paris (12. rujna)

Kao što je to nedavno bilo s Bridgertonom, i hit serija 'Emily in Paris' svoju četvrtu sezonu predstavlja u dva dijela. Tako je prvih pet novih epizoda stiglo u četvrtak 15. kolovoza, a posljednjih pet će izaći u četvrtak 12. rujna. Iako smo odgledali prvi dio, nećemo ništa spoilati, a ako ste odlučili cijelu sezonu odgledati u komadu, čeka vas doista mnogo odličnog sadržaja (iako su komentari doista raznovrsni).

Ángel Di María: Romper la pared (12. rujna)

Od njegovog skromnog porijekla do postanka svjetskog prvaka, ova će dokumentarna serija prikazati život i karijerni uspjeg kultnog argentinskog nogometaša Ángela Di Maríje. Trodijelni specijal sadržavat će svjedočanstva istaknutih osoba kao što su Lionel Messi, Neymar, José Mourinho, Lionel Scaloni kao i neki članovi obitelji. Dokumentarac će se fokusirati na njegova postignuća tijekom karijere, kao i na zamke, žrtve i nevjerojatne izazove s kojima se suočavao. Dokumentarac je režirao Juan Baldana, a Sergio Ferraro i Alejandro su izvršni producenti.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story (19. rujna)

Riječ je o drugoj sezoni antologijske kriminalističke serije 'Monsters'. Kao follow-up priče o Jeffreyu Dahmeru ('Dahmer-Monster: The Jeffrey Dahmer Story'), sljedeći dio serije nosit će naslov 'Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story', a pratit će slučaj iz 1989. godine kada su braća Menendez ubila svoje roditelje, a onda za to i bila osuđena 1996. godine. Nicholas Alexander Chavez i Cooper Koch trebali bi glumiti braću Lylea i Erika Menendeza, dok bi Javier Bardem i Chloë Sevigny trebali glumiti Joséa i Mary Louise 'Kitty' Menendez.