Trenutno na streaming servisima imamo bogat sadržaj kojim možemo ispuniti svoje slobodno vrijeme. Ipak, moramo priznati da svejedno ne možemo dočekati nove epizode 'Emily in Paris'. I napokon je za njih došlo vrijeme.

Nakon što je prvi dio četvrte sezone hit serije na Netflix stigao 15. kolovoza, novih i posljednjih pet epizoda možemo gledati već od ovog četvrtka 12. rujna.

Otprilike već imamo uvid u to kako bi se kraj sezone mogao odvijati, budući da je trailer već stigao. U njemu smo mogli vidjeti scene u kojima se Emily bavi dramom između Gabriela i nje, pokušava se snalaziti u tome što ima novu kolegicu na poslu i na kraju čini nešto potpuno ne-Emily i odlazi. 'Bar jednom učini nešto spontano i nepromišljeno', kaže joj najbolja prijateljica Mindy. 'Odi na avanturu' - i očito nije trebala dvaput reći.

Emily in Paris
Imdb 

Emily u Parizu postaje Emily u Rimu gdje se zbližava s potencijalnim novim ljubavnikom Marcellom dok se zajedno gradom voze na njegovoj vespi.

'Dakle, bila si s Francuzom, Britancem i sada s Talijanom? Zaista udaraš pečate u svoju putovnicu', zadirkuje je Mindy.

Dolazak Emilynog novog misterioznog muškarca prati događaj iz prvog dijela četvrte sezone dok joj Gabriel govori da je voli. Kao što sugerira novi trailer, Emily nije lako dok se bori s Gabrielom, njegovom bivšom Camille i njezinim tajnama. Prema Netflixovom službenom sinopsisu, 'kemija između Emily i Gabriela je neosporna dok zajedno rade na dobivanju Michelinove zvjezdice za njegov restoran, ali dvije velike tajne prijete poništiti sve o čemu su sanjali. Dok se stari obrasci sukobljavaju s novim komplikacijama, Emily osjeća da je privlači potencijalna nova ljubav... i novi grad'.

A povodom izlaska novih epizoda, na službenom Instagram profilu serije stigle su i nove fotografije glumačke ekipe. Naravno, iz Rima. Svatko je on njih pozirao s Koloseumom u pozadini, a dobili smo i zajedničku fotografiju na kojoj glumci piju Aperol Spritz.

Četvrtak je sve bliže, a to znači da uskoro zaključujemo i četvrtu sezonu omiljene serije njezinim drugim dijelom. Nakon novih najavnih fotografija, to još više čekamo.