Astrološka predviđanja za jesen 2024. donose uzbudljive promjene i iznenađenja u ljubavnom životu. Nakon slobode ljeta, hladnija i ugodnija jesenska atmosfera mogla bi zbližiti parove i stvoriti nove veze. Sezona je zahvalnosti, a za horoskopske znakove koji će imati najromantičniju jesen bit će mnogo razloga za zahvaljivanje.

Kada je riječ o astrologiji romantike, planet ljubavi Venera jedan je od najvažnijih faktora. Venera vlada vezama, ljepotom i svim stvarima koje se tiču ​​ljubavi - tako da kada čini harmonične aspekte s drugim povoljnim nebeskim tijelima, može stvoriti više prilika za romansu. Također olakšava privlačenje onoga što želite u ljubavi.

Horoskop
Shutterstock 

Ako želite dublje istražiti koje kozmičke energije mogu utjecati na vaš ljubavni život, dva važna područja u vašoj karti rođenja povezana su s romantikom. Jedna od njih je peta kuća koja vlada intimnošću, izlascima i strašću. Još jedan ključni faktor je sedma kuća, budući da je ovaj dio karte povezan s partnerstvom, brakom i obvezama. Ako pozitivni planetarni aspekti aktiviraju ove dijelove vaše karte, to može biti dodatni znak da vas očekuju romantične prilike ili razvoj veze.

Čitajte dalje i saznajte jeste li jedan od horoskopskih znakova kojima će jesen donijeti romantiku.

Rak

Strastveni planet Mars u vašem je znaku do 3. studenoga, što vas čini hrabrijim u potrazi za onim što želite, kako u odnosima tako i na drugim područjima života. Osim toga, planet ljubavi Venera ulazi u vaš sektor intime i izlazaka već s prvim danom jeseni pa će nova sezona za vas započeti romantično. Površna avantura može postati ozbiljnija do kraja rujna, stoga se nemojte bojati izraziti svoje osjećaje i odrediti smjer u kojem želite da stvari idu. Sredinom listopada, Venera šalje poljubac planetu snova Neptunu, donoseći uzbuđenje, magiju i osjećaj čuda u vaš ljubavni život. Dopustite sebi da istražite što znači biti zaljubljen.

Mlad Mjesec u zagonetnom Škorpionu 1. studenog donosi novi početak u vašem ljubavnom životu, stoga postavite jasne namjere o tome što želite. Prvi tjedan prosinca može donijeti neočekivane iskre s prijateljem ili možda simpatičan susret na neobičnom mjestu, stoga budite otvoreni i proširite svoju zonu udobnosti.

Horoskop
Shutterstock 

Lav

Ljubavni planet Venera ulazi u vaš romantični sektor 17. listopada, čineći vas privlačnijim novim ljudima ili unoseći više zabave i strasti u vašu vezu. Strastveni planet Mars dugo će biti u vašem znaku, počevši od 3. studenog, pa se nemojte bojati započeti romansu ili napraviti prvi korak prema simpatiji. Merkur počinje retrogradno u tom dijelu vašeg grafikona u zadnjem tjednu studenog pa pripazite na stare plamenove koji bi vam mogli poslati poruku.

Ako ste ikada imali 'onog koji je pobjegao', prvi tjedan prosinca mogao bi biti dobro vrijeme za ponovno povezivanje. A kada Venera 7. prosinca počne osvjetljavati vaš sektor odnosa, očekujte još više uživanja u svojim ljubavnim vezama. Venera tvori savršenu konjunkciju sa zagonetnim Plutonom tog dana, donoseći zavodljiv osjećaj misterije i pojačavajući sve vaše osjećaje. Ova posljednja dva tjedna jeseni mogla bi biti ključna za rješavanje veza pa ćete se vjerojatno htjeti ili potpuno posvetiti ili postaviti granice kako biste napravili mjesta za nešto novo.

Horoskop
Shutterstock 

Škorpion

Ljubavna Venera provodi gotovo cijeli prvi mjesec jeseni u vašem znaku, pojačavajući vašu prirodnu privlačnost i stavljajući vas u posebno romantično raspoloženje. Zahvaljujući lijepom aspektu između Venere i Neptuna u vašem sektoru spojeva, sredina listopada bit će posebno vrijeme - planirajte slatke spojeve i uživajte u svim čarima ljubavi.

Raskošan Pun Mjesec u Biku ulazi u vašu kuću partnerstva 15. studenog, a ova lunacija može rasvijetliti dublje osjećaje prema nekome ili unijeti više senzualnosti u trenutnu vezu. Želite li simpatiji poslati poruku ili započeti intiman razgovor s partnerom, prvi tjedan prosinca pravo je vrijeme za to jer Venera tada ulazi u vaš komunikacijski sektor i šalje poljubac glamuroznom Neptunu u vašoj petoj kući . Vaš šarm može zavesti gotovo svakoga u ovom razdoblju.

Horoskop astro
Shutterstock 

 Izvor: Elle.rs