Ovaj vikend donosi promjene, strastvene susrete i emocionalne trenutke za sve horoskopske znakove. S planetarnim utjecajima koji potiču ljubav, strast i introspektivno razmišljanje, ovo je idealno vrijeme za opuštanje, ali i za važne razgovore s voljenima. Evo što svaki horoskopski znak može očekivati u sljedeća dva dana. 

Ovan

Vikend donosi energiju i uzbuđenje. Imat ćete potrebu za akcijom i avanturom pa je idealno vrijeme za sportske aktivnosti ili izlet s prijateljima. U ljubavi ćete biti strastveni i direktni, što će oduševiti vašeg partnera, no pripazite da ne budete previše nestrpljivi. Slobodni Ovnovi mogli bi se susresti s osobom koja ih intrigira, ali pazite da ne srljate u vezu. Opustite se i uživajte u spontanosti, ali zadržite ravnotežu.

Bik 

Ovaj vikend vam donosi potrebu za udobnošću i opuštanjem. Posvetit ćete se sebi, kućnim aktivnostima ili možda druženju s bliskim prijateljima. Ljubavni život će biti stabilan, ali budite spremni na iskrene razgovore s partnerom. Slobodni Bikovi mogu osjetiti privlačnost prema osobi iz svoje bliske okoline. Iskoristite vikend za opuštanje i obnavljanje energije.

Blizanci 

Vikend će biti ispunjen komunikacijom i društvenim događajima. Bit ćete raspoloženi za razgovore pa očekujte mnogo druženja s prijateljima ili članovima obitelji. Ljubavni život bit će uzbudljiv, a slobodni Blizanci mogli bi upoznati nekoga putem prijatelja ili izlaska. Parovi će imati priliku razgovarati o planovima za budućnost. Iskoristite svoje komunikacijske vještine za jačanje odnosa.

Horoskop
Shutterstock 

Rak 

Ovaj vikend donosi emotivnu dubinu. Bit ćete usmjereni na svoje osjećaje i potrebe pa je idealno vrijeme za povlačenje u sebe ili kvalitetno vrijeme s voljenima. U ljubavi ćete biti izrazito nježni i osjetljivi, što će vašem partneru jako odgovarati. Slobodni Rakovi mogu upoznati nekoga tko ih emocionalno ispunjava. Posvetite se emocionalnom zdravlju i osobama koje vas čine sretnima.

Lav 

Vikend donosi energiju i želju za pažnjom. Bit ćete puni energije i samopouzdanja pa je savršen trenutak za druženja i društvene aktivnosti. U ljubavi ćete biti strastveni i spremni na avanturu. Slobodni Lavovi mogli bi privući osobu koja ih fascinira svojim šarmom, dok će zauzeti Lavovi uživati u pažnji partnera. Uživajte u društvu, ali nemojte zaboraviti i na partnerove potrebe.

Djevica 

Ovaj vikend donosi vam potrebu za organizacijom i stabilnošću. Bit ćete usmjereni na rješavanje praktičnih pitanja, a vaša analitička priroda pomoći će vam u planiranju budućih ciljeva. U ljubavi ćete biti oprezni i pažljivi, no otvorite se partneru i podijelite svoje osjećaje. Slobodne Djevice mogle bi upoznati nekoga tko dijeli njihove interese. Ostavite vremena za opuštanje - nije sve u planiranju.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga 

Vikend donosi sklad i romantiku. Bit ćete raspoloženi za ljubavne razgovore i dublje povezivanje s partnerom. Ako ste slobodni, imat ćete priliku privući nekoga tko vas intelektualno stimulira. U društvu ćete zablistati, a svi će cijeniti vašu šarmantnu i ugodnu prisutnost. Iskoristite vikend za romantične trenutke i kreativne aktivnosti.

Škorpion 

Ovaj vikend donosi strast i intenzivne emocije. Bit ćete usmjereni na unutarnje procese, a vaši osjećaji će biti duboki i snažni. U ljubavi ćete tražiti strast i dublju povezanost s partnerom, dok će slobodni Škorpioni biti magnetski privlačni. Pazite da ne postanete previše posesivni ili ljubomorni. Ostanite otvoreni za promjene i duboke razgovore.

Strijelac 

ikend donosi avanturistički duh. Osjetit ćete potrebu za izlaskom iz rutine i istraživanjem novih mjesta ili ideja. U ljubavi ćete biti opušteni i zabavni, što će vašem partneru donijeti radost. Slobodni Strijelci mogli bi upoznati nekoga na putovanju ili izletu. Pratite svoju intuiciju i uživajte u spontanosti.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac 

Ovaj vikend donosi vam priliku za opuštanje i odmor od poslovnih obaveza. Bit ćete usmjereni na praktične stvari, ali pokušajte pronaći vrijeme za druženje s obitelji ili partnerom. U ljubavi ćete biti stabilni i odgovorni, no otvorite se za nove načine izražavanja osjećaja. Slobodni Jarci mogli bi upoznati nekoga tko dijeli njihove ciljeve. Ostavite posao po strani i posvetite se emocionalnoj povezanosti.

Vodenjak 

Vikend donosi kreativnu energiju i društvena druženja. Bit ćete puni ideja i želje za interakcijom s ljudima. U ljubavi ćete biti opušteni i nekonvencionalni, što će privući vašeg partnera ili potencijalnog partnera. Slobodni Vodenjaci mogli bi se povezati s nekim tko dijeli njihove vrijednosti i interese. Ostanite otvoreni za nova iskustva i ljude.

Ribe 

Ovaj vikend donosi vam mir i introspekciju. Osjetit ćete potrebu za povlačenjem u sebe i istraživanjem vlastitih emocija. U ljubavi ćete tražiti emocionalnu povezanost i suosjećanje s partnerom. Slobodne Ribe mogle bi upoznati nekoga tko razumije njihovu osjetljivu prirodu. Iskoristite vrijeme za meditaciju ili opuštanje kako biste se emocionalno obnovili.

Horoskop
Shutterstock