Vikend od 18. do 20. listopada 2024. nosi strastvenu energiju zahvaljujući prijelazu Venere u Strijelca, što donosi avanturistički duh i potrebu za slobodnijim izražavanjem emocija. Ovaj vikend bit će ispunjen ljubavnim iskrama, romantičnim susretima i mogućnostima za dublju povezanost. Pet horoskopskih znakova bit će u centru ove ljubavne energije i osjetit će najviše sreće u ljubavi.

Strijelac 

Strijelci su ovog vikenda pod snažnim utjecajem Venere koja je upravo ušla u njihov znak, donoseći im povećan šarm i privlačnost. Ovo je savršen trenutak za ljubavne avanture, posebno za one koji su slobodni i spremni za nove susrete. Strijelci će privlačiti pažnju svojim optimizmom i slobodnim duhom.

Slobodni Strijelci će imati priliku upoznati nekoga tko dijeli njihovu ljubav prema avanturama i novim iskustvima. U vezama, Strijelci će osjetiti potrebu za dubljom emocionalnom povezanošću kroz zajedničke aktivnosti ili putovanja.

Horoskop
Shutterstock 

Lav

Lavovi će ovog vikenda zasjati svojom karizmom i toplinom. Venera u Strijelcu donosi im uzbudljive trenutke u ljubavi, a njihova strastvena priroda dolazi do izražaja. Bit će magnetski privlačni, a njihova sposobnost da se zabave i nasmiju voljene osobe donijet će puno romantike.

Slobodni Lavovi će privlačiti pažnju gdje god se pojave, s mogućnošću za strastvene susrete. Lavovi u vezama mogli bi planirati romantične izlaze ili iznenađenja za svog partnera, obnavljajući strast u vezi.

Vaga

Vage će ovog vikenda biti usredotočene na ljubav i odnose jer Venera donosi sklad i romantične vibracije. Njihova urođena potreba za harmonijom bit će u ravnoteži s potrebom za uživanjem u društvu voljenih osoba. Ovo je idealno vrijeme za jačanje veze kroz otvorene razgovore i zajedničke aktivnosti.

Slobodne Vage imat će priliku za flert i privlačne susrete, osobito na društvenim okupljanjima. Vage u vezi mogu očekivati harmoničan vikend s puno nježnosti i dubljih razgovora koji će ojačati odnos.

Horoskop
Shutterstock 

Blizanci 

Blizanci će ovog vikenda osjetiti pojačanu želju za druženjem i komunikacijom. Venera u Strijelcu potiče njihovu potrebu za avanturama i uzbuđenjem u ljubavi. Njihova duhovitost i šarm bit će na vrhuncu, što će ih učiniti izuzetno privlačnima.

Slobodni Blizanci mogu upoznati nekoga tko ih intelektualno stimulira i s kim će se povezati na dubljoj razini. U vezama, Blizanci će osjetiti poriv za planiranjem novih zajedničkih avantura i razmjenom ideja s partnerom.

Ovan 

Ovnovi će biti puni energije i strasti ovog vikenda. Venera u Strijelcu donosi im avanturistički duh, a njihova potreba za akcijom i uzbuđenjem mogla bi ih odvesti u nove romantične situacije. Ovnovi će biti neustrašivi kada je ljubav u pitanju i neće se bojati napraviti prvi korak.

Slobodni Ovnovi imat će priliku upoznati nekoga tko im može pratiti energiju i strast, bilo kroz sport ili fizičku aktivnost. U vezama, Ovnovi će poticati strast kroz aktivnosti koje će osvježiti vezu i vratiti uzbuđenje.

Horoskop
Shutterstock