Sezona Škorpiona, koja započinje 22. listopada, donosi intenzivne i transformativne energije. Ovaj period godine uvijek je povezan s dubokim emocionalnim istraživanjem, otkrivanjem istine i transformacijom. Škorpion je znak strasti, tajni i dubokih emocija, a tijekom njegove vladavine, svi horoskopski znakovi osjećaju potrebu za istraživanjem svojih unutarnjih svjetova.

Škorpion je znak dubokih emocija pa je ovo vrijeme kada osjećamo stvari intenzivnije nego inače.

Horoskop
Shutterstock 

Emocije izlaze na površinu, a često se suočavamo s vlastitim unutarnjim svijetom na način koji nas potiče da se suočimo s istinama koje smo možda izbjegavali. U ovom razdoblju, introspektiva je ključna - vrijeme je da razmislimo o svojim motivacijama, strahovima i unutarnjim konfliktima. Emocionalno pročišćenje i transformacija mogu biti bolni, ali su ključni za rast i osobno osnaživanje.

Škorpion je znak povezan s tajnama, skrivenim istinama i dubokom mudrošću. Tijekom ove sezone, intuicija je posebno snažna, a mnogi će osjetiti potrebu za istraživanjem duhovnih ili okultnih tema.

Horoskop
Shutterstock 

Škorpionova sezona nije samo o intenzitetu i suočavanju s izazovima, već i o dubokom iscjeljenju. Škorpion vlada regeneracijom pa ovaj period donosi priliku za fizičko, emocionalno i duhovno ozdravljenje. Ako ste se borili s emocionalnim teretom ili starim ranama, sezona Škorpiona može vam pomoći da ih napokon izliječite i oslobodite se. Ovo je vrijeme dubokog unutarnjeg rada koji vodi do stvarne promjene.

Mjesečni horoskop
Shutterstock 

Jedna od ključnih tema sezone Škorpiona je intenziviranje i transformacija odnosa. Ovo je razdoblje u kojem možemo iskusiti duboku emocionalnu povezanost s partnerom, ali i suočavanje s napetostima i problemima koji su možda bili potisnuti. Škorpion traži istinu, pa ako postoje skriveni problemi u vezama, oni će se vjerojatno pojaviti u ovom razdoblju. Međutim, ovo je i vrijeme kada možemo duboko transformirati svoje odnose i izgraditi temelje za dublje, iskrenije povezanosti.

Iskoristite najbolje ovu intenzivnu sezonu i pokušajte iz nje izvući sve moguće koristi.