U srijedu 22. ožujka u jedinstvenom ambijentu Galerije Kranjčar održano je predstavljanje nove digitalne destinacije Luxurysociety.hr, a dolaskom su je podržale i brojne osobe iz javnog života poput Snježane i Franza Schillingera, Ivane Delač, Tihane Harapin Zalepugin, Jadranke Đokić, Katarine Madirazze, Renate Sopek, Domagoja Štimca i Davora Begovića.

Robert Gašpert Osobe iz javnog života na Luxury Society launch eventu

Nakon kratkog govora Martine Rafaeli, glavne urednice portala LuxurySociety.hr, i Elvire Kranjčar, vlasnice Galerije Kranjčar, okupljene goste zabavljala je Mare Milin, zamijenivši foto objektiv DJ pultom.

Budući da danas luksuz, između ostalog, predstavlja iskustvo i stvaranje inspirativnog feel good osjećaja, uzvanici su upravo to imali prilike doživjeti na ovom druženju. Plesa i dobrog raspoloženja nije nedostajalo, u što se možete uvjeriti u videu s događaja.

Događaj su podržali naši partneri: PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave; PBZ Card Premium Visa; Cetina – prirodna izvorska voda; Relx - vodeći svjetski brend e-cigareta. Njima kao i Galeriji Kranjčar zahvaljujemo na suradnji.