Nakon od tri godine od trenutka kada je ova vijest prvotno objavljena, napokon imamo datum premijere dokumentarne serije streaming kanala Apple TV+ pod nazivom "The Super Models" (što je mala promjena imena u odnosu na izvorni prijedlog naziva "The Supermodels") a koji će pispričati priču o životu i karijeri slavnih supermodela - Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linde Evangeliste i Christy Turlington.

Serija će se fokusirati na najveća manekenska imena 90-ih, a ujedno zvijezde serije imaju mjesto i u timu izvršnih producenata projekta.

Doku serija The Super Models
Apple TV+ 

Što možemo očekivati ​​od ovog dokumentarca?
Dokumentarna serija će prema najavama gledateljima poslužiti jedinstven i poseban pogled na karijere četiri ikone, s "neviđenim pristupom modelima", kako ističe Apple.

Serija će sadržavati ekskluzivne intervjue i razgovore, otkrit će se priče iz njihovih ranijih faza manekenstva u New Yorku 80-ih, ali fokus će ipak biti na trenutku modne povijesti u kojem su modeli promijenili cijelu modnu industriju 90-ih. Prisjetimo se, prije ovih moćnih žena dizajneri su bili najveće zvijezde i rijetko se znalo kako se zovu modeli iz kampanja.

To je ultimativna priča o moći, promjena koja je utrla put svim budućim modelima ona koja daje uvid u život i karijere žena kloje su danas prave ikone, poduzetnice i filantropkinje.

"Moje sestre Christy, Linda, Cindy i ja iznimno smo uzbuđene što možemo podijeliti našu priču sa svijetom", napisala je Naomi na svom Instagram profilu i dodala: "Nadamo se da će naše putovanje prikazano u dokumentarcu ohrabriti, motivirati i inspirirati mlade ljude diljem svijeta ."

Apple TV+ upravo je objavio prvi trailer, a prvi od četiri dijela serije bit će dostupan za stream od 20. rujna 2023.

Izvor: Elle.hr