Velika tajna napokon je otkrivena: Zna se tko će biti glavni lik 4. sezone Bridgertona. Napokon mu se smiješi ljubav?

Netflix je otkrio tko će biti središte radnje nove sezone serije.

Imdb

Iako smo praktički tek završili s trećom sezonom hit serije 'Bridgerton', već sada ne možemo dočekati dolazak nove. Pitanja o nastavku sama su se počela postavljati nakon braka između Colina i Penelope, pada Cresside Cowper i velikog otkrića identiteta Lady Whistledown, događajima kojima je završila napeta treća sezona.

Zaista nimalo ne čudi što obožavatelji već sada nagađaju radnju nove sezone iako se gotovo ništa o njoj ne zna. Ipak, mnogi su propustili da, u trenutku kada je najavljena treća sezona, najavljena je i četvrta, dakle još negdje u 2021. godini.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Gledajući sezone unatrag, za svaku je potrebno osam mjeseci snimanja do samog ulaska u post-produkciju, što bi značilo da četvrta sezona možda neće biti puštena u javnost do 2026. godine. Kako je rekla i sama voditeljica showa Jess Brownell, jednom godišnje gotovo je nemoguće objavljivati nove sezone budući da je riječ o tako velikom projektu gdje svaka epizoda izgleda kao mini film.

Znamo da je svaka dosadašnja sezona bila usmjerena na neki od odnosa te da je pomno birano tko će biti u središtu radnje. Sada je Netflix objavio da će u novoj sezoni to biti Benedict Bridgerton kojeg igra Luke Thompson.

Knjiga Julije Quinn koja se bavi upravo Benedictom, 'An Offer From a Gentleman', ima tematiku Pepeljugine priče u kojoj se Benedict zaljubi u ženu nižeg socijalnog statusa imena Sophie koju sreće na balu. Prema zapisu serije: 'Unatoč tome što su mu starija i mlađa braća sretno oženjeni, Benedict se ne želi skrasiti - sve dok ne upozna zadivljujuću Damu u Srebrnom ( Lady in Silver) na maskenbalu svoje majke'.

U trećoj sezoni, Benedict je završio nekakvu vrstu odnosa s Lady Tilley Arnold. Sjećamo se situacije u kojoj ga je ona upoznala sa svojim prijateljem Paulom kao i čemu je to vodilo. Ipak, nova sezona možda bude ljubavno 'kobna' za njega...

Imdb 

Govoreći za Glamour ranije ove godine, Jess Brownell bila je škrta na riječima o tome tko će glumiti Sophie, kao i kada će se publici predstaviti njezin lik. Jednostavno je rekla da ćemo je vidjeti u jednom trenutku.