Cate Blanchett gledamo u novoj psihološkoj miniseriji 'Disclaimer': Misteriozna radnja već nas je osvojila

Petominutni aplauz u Veneciji govori sam za sebe.

Imdb

Na nedavno održanom Filmskom festivalu u Veneciji, osim brojnih odličnih filmova, svjedočili smo i premijeri miniserije 'Disclaimer'.

U dva dana prikazano je svih sedam epizoda serije u kojoj glavnu ulogu igra veliko holivudsko lice - Cate Blanchett. Riječ je o psihološkoj drami meksičkog redatelja Alfonsa Cuaróna koja je u Veneciji dobila petominutni aplauz publike, a temelji se na istoimenom romanu Renée Knight iz 2015. godine.

Imdb 

Dvostruka dobitnica Oscara tako će utjeloviti slavnu dokumentarnu novinarku Catherine Ravenscroft koja je karijeru izgradila na otkrivanju prikrivenih afera uspješnih institucija. Jednog dana u ruke joj dođe roman koji je napisao udovac, Stephen Brigstocke. Tada shvaća da je u njegovim stranicama upravo ona glavni lik i da joj prijeti otkrivanje njezine najdublje i najmračnije tajne. U seriji također glume Baron Cohen, Partridge, Kevin Kline, Kodi Smit-McPhee, Hoyeon, Lesley Manville i Leila George.

Imdb 

Komentari iz Venecije su apsolutno pozitivni, a samim time još više jedva čekamo doznati nešto više od gore navedenih nekoliko rečenica radnje.

Imdb 

Imdb 

Miniserija je u produkciji Applea te će na popularnu streaming platformu stići 11. studenog.

Disclaimer - serija na Apple TV+  YouTube