Pitate se što gledati ovog vikenda? Donosimo 3 nove hit serije koje su tek stigle na Netflix, Max i Disney+

Svježi sadržaj na streaming servisima.

Imdb

Vikend nam se bliži, a to znači i novi planovi za provođenje slobodnih dana. Možda već imate na umu novu lokaciju za boravak u prirodi, posjet nekog blizu nam glavnog grada ili druženje s prijateljima. S druge strane, ako ste ovaj vikend odlučili provesti kod kuće, odmarati se i ostaviti sve aktivnosti po strani, onda će vas sigurno zanimati koje to nove zanimljive sadržaje možete gledati na omiljenim streaming servisima.

Donosimo vam nekoliko naslova koji ne mogu biti svježiji, a izašli su danas ili jučer. 

What's Next? The Future with Bill Gates

Riječ je o seriji u pet dijelova koja prati život tech ikone, milijardera, ali i filantropista okrenutog zdravlju i klimatskim promjenama u njegovom istraživanju nekih od najvećih problema svijeta - Billu Gatesu. Posmatra i budućnost kako bi pokušao otkriti što leži u njoj i svijetu u kojemu umjetna inteligencija radi ovako brzi napredak, a postavlja i razna društvena i socio-ekonomska pitanja. Ovaj projekt dolazi pet godina nakon Netflixove 'Indide Bill's Brain: Decoding Bill Gates' koja je istraživala Gatesovu originalnu priču i toga kako je krenuo cijeli put Microsofta i organizacije Bill and Melinda Gates Foundation. Ova je dokumentarna serija na Netflix stigla jučer, 18. studenog.

What's Next? The Future with Bill Gates  YouTube

The Penguin

Ovu smo seriju jako dugo čekali te smo davno već oduševljeni nevjerojatnom transformacijom Colina Farrella koji igra glavnu ulogu Oza Cobba - Pingvina. Dramska serija DC Studiosa stiže danas na Max, točnije njezina prva epizoda, dok će ostale dolaziti svaku sljedeću nedjelju, počevši od 29. rujna. Serija istražuje Pingvinov uspon do moći u kriminalnom podzemlju Gotham Cityja, a možemo je nazvati svojevrsnim spin-offom 'The Batmana' iz 2022. godine gdje je naslovnu ulogu Batmana igrao Robert Pattinson.

The Penguin  YouTube

Agatha All Along

Nakon DC-a prebacujemo se na Marvel i na seriju 'Agatha All Along' koja se bavi likom vještice Agathe Harkness. Riječ je o spin-offu serije 'WandaVision' ujedno i jedanaestoj televizijskoj ekranizaciji unutar Marvel Cinematic Universe. Seriju je kreirala Jacqueline Schaeffer, a glavnu ulogu u njoj igra glumica Kathryn Hahn, kao i u originalnom naslovu. Naime, Agatha je u novoj seriji lišena magičnih sposobnosti nakon čega je osuđena da živi svoj život kao Agnes iz Westviewa. Ipak, bježi iz svoje kazne  zahvaljujući tinejdžerici koja želi posjetiti Witches'Road, a budući da je lišena svojih moći, prisiljena je stvoriti novi moćni klan vještica. Prve dvije epizode serije stigle su na Disney+ 18. rujna, a ostalih sedam epizoda izlazit će tjedno do šestog studenog.

Agatha All Along  YouTube