Anne Hathaway vraća se u novom nastavku hit filma 2000-ih: Stiže nam 'The Princess Diaries 3'

Još jedan zanimljivi projekt filmske industrije.

Imdb

Ovo svakako nismo očekivali, stoga se čini da su čuda doista moguća. Naime, izgleda da ćemo dobiti treći nastavak hit filmova 2000-ih - 'Princess Diaries' s voljenom Anne Hathaway, i to više od 20 godina nakon drugog nastavka iz 2004. i originalnog filma iz 2001. godine. 

'Kao velika obožavateljica originalnih nastavaka, i više sam nego uzbuđena biti dio oživljavanja trećeg izdanja ove voljene franšize', rekla je režiserka Adele Lim. 'Veselimo se što ćemo s publikom diljem svijeta slaviti žensku moć, radost i mentorstvo'.

Imdb 

Film je producirala Debra Martin Chase koja je pokrenula filmsku franšizu u kojoj glumi Anne Hathaway kao Mia Thermopolis, prizemna tinejdžerka koja je postala kraljica izmišljenog kraljevstva Genovia, i Julie Andrews kao njezina kraljevska baka. Hathaway će također producirati pod svojom produkcijskom kućom Somewhere Pictures. Naia Cucukov bit će izvršna producentica zajedno s Melissom Stack.

Hathaway je podijelila svoje uzbuđenje i potvrdila svoj povratak objavivši Varietyjevu najavu s videom kultnog citata 'Shut up!'.

'Princess Diaries 3' razvijaju se od 2022. godine, ali se još uvijek ne zna kada ćemo novi nastavak moći gledati na malim ekranima. 

Imdb 

Imdb