Bliži se pun Mjesec u znaku Ovna 17. listopada: Vatrena energija potaknut će 3 horoskopska znaka na dramatične promjene

Listopadski puni Mjesec temelji se na akciji i donijet će nam hrabrost da konačno učinimo nešto što već dugo odgađamo.

Shutterstock

Puni Mjesec koji se pojavljuje sutra 17. listopada znači poduzimanje radnji, ne samo zato što pada u vatreni znak Ovna, već i zbog planetarne energije oko njega. Ovo je puni Mjesec koji se temelji na akciji pa je vjerojatno da se put može raščistiti, poticaj može porasti ili će se nešto razotkriti što će pomaknuti samu srž našeg bića.

Sve je u znaku preuzimanja vodstva i akcije

Ovaj listopadski puni Mjesec u znaku Ovna stiže s hrabrom planetarnom energijom oko sebe. Ne samo da pada u vatreni znak Ovna, već je i Supermjesec i čini rijetko T-kvadrat poravnanje s Marsom i Plutonom.

Ovan je prvi znak zodijaka i predstavlja vodstvo, samopouzdanje i akciju. Kada imamo puni Mjesec u ovom znaku, naše se emocije pojačavaju na način koji nas motivira da preuzmemo vodeću ulogu, odnosno vodstvo, i pronađemo svoje samopouzdanje. Naravno, također možemo postati pretjerano emotivni, ali ako radimo na tome da se dovedemo u stanje ravnoteže, puni Mjesec u Ovnu doista može biti produktivan.

Shutterstock 

Vatreni ples Marsa i Plutona u kombinacijom s punim Mjesecom

I Mars i Pluton su u kvadratu s ovim punim Mjesecom, dodajući svoj kozmički okus u mješavinu energija. Mars, prirodni vladar Ovna, pojačat će taj vatreni duh Ovna, a Pluton, Gospodar podzemlja, natjerat će nas da kopamo dublje nego što smo zamislili.

U našim životima, Mars i Pluton mogu potaknuti teške teme i unijeti napetost u situacije koje su već aktivirane. Iako to može biti neugodno, također može pomoći da stvari konačno privedu kraju. Kada je Ovan uključen, tenzije mogu brzo rasti, ali i brzo padati.

Astrolozi vjeruju da ova astrološka kombinacija najviše utječe na 3 horoskopska znaka koja očekuju velike promjene. Evo o kome je točno riječ.

Shutterstock 

Ovan 

Ključne promjene: Osobni razvoj, novi počeci

Ovnovi će najviše osjetiti utjecaj ovog punog Mjeseca jer se događa u njihovom znaku. Energija će biti izuzetno intenzivna, što može donijeti osjećaj da su spremni za nove početke ili značajne promjene u svom životu.

Ovnovi će se osjećati iznimno motivirano da poduzmu konkretne akcije i naprave ključne korake prema svojim ciljevima.
Ovo je vrijeme da preuzmu odgovornost za vlastitu budućnost, bilo da je riječ o karijeri, osobnim odnosima ili životnim izborima.
Mogli bi osjetiti snažnu potrebu da se oslobode bilo kakvih ograničenja koja ih koče. Ta potreba za slobodom može ih potaknuti da donesu hrabre, ali ponekad i impulsivne odluke.

Shutterstock 

Vaga 

Ključne promjene: Partnerski odnosi, balans između sebe i drugih

Vage će snažno osjetiti utjecaj punog Mjeseca jer se ovaj događaj događa nasuprot njihovom znaku, što će istaknuti pitanja ravnoteže između osobnih potreba i odnosa s drugima. Vage će biti prisiljene preispitati kako balansiraju svoje vlastite želje i interese s onima svojih partnera ili bliskih suradnika.

Mogli bi se suočiti s izazovima u partnerskim odnosima, gdje će biti potrebno pronaći kompromis između vlastitih i tuđih potreba.
Ovo je vrijeme kada će Vage osjetiti potrebu za većom autentičnošću u odnosima. Ako su previše prilagođavali svoje želje drugima, sada će doći trenutak za postavljanje granica. Ova energija može potaknuti važne razgovore u ljubavnim i poslovnim odnosima, gdje će biti potrebno jasno izraziti svoje stavove i osjećaje.

Shutterstock 

Rak

Ključne promjene: Karijera, ambicije, emocionalna otpornost

Rakovi će osjetiti jak utjecaj punog Mjeseca u području karijere i javne slike. Ova energija će ih potaknuti da razmotre svoje profesionalne ciljeve i načine na koje upravljaju svojim ambicijama. Emocionalno, ovaj period može biti intenzivan, ali pruža priliku za rast i jačanje.

Pun Mjesec će staviti fokus na vašu karijeru i profesionalne ambicije. Rakovi će osjetiti potrebu da poduzmu konkretne korake kako bi napredovali u svojoj karijeri. Mogli bi osjetiti emocionalnu napetost, osobito ako osjećaju da ne ostvaruju svoje ciljeve ili ako su previše usmjereni na druge ljude umjesto na vlastite ambicije. Ovo je prilika da oslobodite emocionalne blokade i usmjerite se na svoje potrebe i želje. Važno je da Rakovi sada prepoznaju vlastitu snagu i odluče preuzeti inicijativu.