Danas Venera ulazi u avanturističkog Strijelca i mijenja ritam svakodnevice: Ova 3 znaka najjače će osjetiti prijelaz

Još jedno snažno astrološlo zbivanje u ovom mjesecu.

Shutterstock

Venera se pomiče iz dubokog i introspektivnog Škorpiona na nešto jasniji teritorij Strijelca i to danas, 17. listopada 2024. godine. Ovaj astrološki pomak donosi svježu energiju koja nam može omogućiti da se osjećamo razigrano, pustolovno i kreativno. Važno je napomenuti da nam danas dolazi i pun Mjesec u Ovnu, također vatrenom i jakom znaku, zbog čega nas čeka i dodatni poticaj s astrološke slike. 

Ovo je sjajno vrijeme za provesti s prijateljima i prisjetiti se važnosti prijateljstva - tako važnog odnosa u našim životima kojemu ponekad ne posvjećujemo dovoljno pažnje. Ovo je vrijeme puno slučajnosti, istine i nadahnuća u romantičnim i novčanim pitanjima. Venera u Strijelcu je odvažna kada su u pitanju ulaganja. Uvijek gledajući svijetlu stranu situacije, Venera u Strijelcu često je previše optimistična u pogledu financijskog planiranja. Nekada je potrebno postaviti granicu...

Shutterstock 

Venera će u Strijelcu ostati do 11. studenog, a fokusirat će se na ovo sada i ovdje, a ne budućnost. Biti prisutan i svjestan ključno je za nadolazeće tjedne, što će objasniti i impulzivne navike trošenja. Trošenje novca na iskustva poput putovanja, obrazovanja i ekstravagantnih obroka bitno je za Veneru u Strijelcu. Na kraju dana, znamo kakve su karakteristike horoskopskog znaka Strijelca...

Kada Venera, planet ljubavi, ljepote i harmonije, prijeđe u znak Strijelca, donosi energiju optimizma, avanture i slobode u područje ljubavnih odnosa i osobnih želja. Ovaj tranzit potiče želju za slobodnijim izražavanjem emocija, istraživanjem novih horizonata i širenjem pogleda na svijet. Iako će svi horoskopski znakovi osjetiti taj utjecaj, tri znaka će biti najviše pogođena novom energijom.

Shutterstock 

Strijelac

Ključne promjene: Ljubav, samopouzdanje, osobna sloboda

Strijelci će se osjećati kao da su u svom elementu jer se Venera nalazi u njihovom znaku, donoseći snažan osjećaj unutarnjeg mira, sreće i slobode. Ovaj tranzit povećava njihovu magnetsku privlačnost i šarm, a također ih potiče na uživanje u slobodi, avanturama i novim iskustvima.

Doživjet će pojačan osjećaj radosti i optimizma, osobito u ljubavi. Otvorit će se za nova iskustva i veće emocionalne horizonte. Moguće su nove romantične prilike, osobito s osobama iz različitih kulturnih pozadina ili onima koje dijele njihovu strast za istraživanjem. Ako su u vezi, željet će više prostora i slobode, ali istovremeno će raditi na produbljivanju odnosa kroz zajedničke avanture i otvorene razgovore.

Blizanci

Ključne promjene: Partnerski odnosi, komunikacija, avantura

Budući da Venera prelazi u Blizancima suprotan znak Strijelca, ovaj tranzit posebno snažno utječe na Blizance kroz odnose s partnerima i važnim ljudima u njihovim životima. Energija Venere u Strijelcu donosi više dinamičnosti u njihove veze, čineći ih otvorenijima za nove perspektive i pristupe u ljubavi.

Blizanci će biti potaknuti na razgovore o ljubavi, vezama i emocionalnim potrebama. To može dovesti do pojačane komunikacije u romantičnim vezama, gdje će jasno izražavati svoje želje. Oni koji su slobodni mogli bi privući osobu koja je intelektualno stimulativna i otvorena za avanture, što će ih motivirati da se povežu na dubljoj razini. U dugotrajnim vezama, Blizanci će možda osjetiti potrebu za raznolikošću i izlaskom iz rutine kroz zajednička putovanja ili nove aktivnosti.

Shutterstock 

Lav

Ključne promjene: Kreativnost, ljubav, društveni život

Venera u Strijelcu će posebno utjecati na Lava u smislu kreativnosti, društvenih odnosa i ljubavnog života. Ovaj tranzit potiče Lave na izražavanje svojih strasti, širenje kruga prijatelja i istraživanje novih ljubavnih prilika. Lavovi će biti puni entuzijazma, a njihov društveni život dobit će novu dimenziju.

Lavovi će osjetiti poriv za istraživanjem novih oblika kreativnog izražavanja i uživanja u zabavi i druženju. Ovaj tranzit ih poziva da se više opuste i uživaju u životu. U ljubavi će biti otvoreniji za nove avanture, a slobodni Lavovi mogli bi upoznati nekoga na društvenim okupljanjima ili putovanjima. U vezi, Lavovi će težiti da unesu više zabave i spontanosti. Partnerstvo će postati strastvenije ako ulože vrijeme u zajedničke avanture i kreativne projekte.