Pogledajte kako nam je bilo na Story Pink Fest događanju!

Manifestacija STORY PINK FEST - koju već tradicionalno organiziraju Udruga P.I.N.K. life i brend Story - obojila je centar Zagreba u ružičasto te uz glazbeno-edukativni program i donatorsku notu zaokružila projekt Story Pink.

Story Press

Cilj je projekta osvještavanje javnosti o važnosti prevencije te prikupljanje sredstava za rad Udruge.

Događaj koji se istodobno odvijao na dvije lokacije u Zagrebu - na Strossmayerovu i Cvjetnom trgu - podržali su partneri dm Hrvatska i PBZ Card. Nakon što su na Strossmayerovu trgu uvodno poslali poruke o važnosti prevencije i samopregleda, sve u svrhu ranog otkrivanja ove zloćudne bolesti koje može spasiti život, sudionici programa su se u ružičastoj povorci, praćeni brojnim građanima, uputili prema Cvjetnom trgu, gdje je upriličena donatorska akcija s edukativnim sadržajima i glazbenim nastupima.

Središnji je trenutak bila jedinstvena modna revija s najvećim junakinjama, članicama udruge P.I.N.K. life, ženama koje su preboljele rak dojke ili se trenutačno bore s tom opakom bolesti.

One su, u pratnji poznatih osoba iz hrvatskog javnog života, nosile humanitarnu reviju za koju su im haljine darovali poznati domaći dizajneri, Danijela Gazdek (Maleza), Zoran Mrvoš, Ivana Jurić Design, Duchess, Boudoir, Robert Sever, Lei Lou, ELFS, Krie Design, Katarina Mamić Design, Hippy Garden, Ivica Skoko i Katarina Baban , koji su pokazali veliko ružičasto srce i učinili ovaj dan nezaboravnim svim sudionicima I na tome im Magazin Story i Udruga P.I.N.K. life zahvaljuju.

Story Pink Fest 2024  YouTube

Magazin Story i Udruga P.I.N.K. life zahvaljuju partnerima – dm-u Hrvatska i PBZ Cardu - što su podržali projekt, kao i svim posjetiteljima koji su donacijama pomogli rad Udruge.

Ovaj hvalevrijedan projekt nastupom su uveličali Antonija Šola, Damir Kedžo, Antonela Đinđić Nela i Nika Turković kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Edukativnom i humanitarnom projektu dodan je i zabavni dio, i to za sve generacije jer o važnosti prevencije bolesti treba educirati sve uzraste. Uz dječje zborove Zagrepčanke i dečki, Zagrebački anđeli i Mikrofončići, nastupila je tako i plesna skupina Atomic Dance Factory, kao i najbolje ambasadorice grada Zagreba - Zagrebačke mažoretkinje koje su i najbolji europski sastav mažoretkinja te Zli bubnjari.

Naposljetku, ali ništa manje važno, zahvaljujemo ovom prilikom svim posjetiteljima koji su donacijama pomogli rad Udruge. Do iduće godine i novog izdanja Story Pink Festa ostanite zdravi!