Izgleda da se snima nova adaptacija kultnog 'American Psychoa': Već se šuška tko će biti novi Patrick Bateman

Može li itko nadmašiti originalnu verziju iz 2000.? Čisto sumnjamo...

/ Landmark / Profimedia

Jedan od onih filmova koji definitivno drže posebno mjesto u svijetu Hollywooda je 'American Psycho' iz 2000. godine u kojemu je Christian Bale, mnogi će reći, ostvario svjetsku slavu i započeo gradnju svoje sada već renomirane karijere.

Uloga Patricka Batemana otvorila mu je brojna vrata, iako nije bio prvi izbor glavne uloge. Njegovo je mjesto već čekalo Leonarda DiCaprija u svojoj post-Titanic slavi, a jedini tko je vidio nešto u Baleu bila je redateljica Mary Harron. Nije joj se svidjela pomisao da bi DiCaprijeva tadašnja slava mogla odvući pažnju sa samog filma, a borila se za Balea pod cijenu svog posla.

/ Landmark / Profimedia 

Na kraju je uloga pripala Baleu koji je prihvatio minimalnu moguću plaću, a što reći nego - isplatilo se. Jedna od najlegendarnijih uloga snimljenih dobila je kultni status u filmu gdje su se pojavila i lica kao Willem Dafoe, Jared Leto, Reese Witherspoon, Josh Lucas, Samantha Mathis i Chloë Sevigny.

/ Landmark / Profimedia 

/ Landmark / Profimedia 

A sada, gotovo 25 godina nakon, stižu vijesti o potencijalnom povratku na male ekrane.

Redatelj Luca Guadagnino navodno bi trebao režirati novu adaptaciju 'American Psychoa' nastalog prema romanu Breta Eastona Ellisa iz 1991. godine. Trebao bi biti uključen i studio Lionsgate Films kao i na originalnom filmu, a trenutno traju finalni pregovori.

/ Landmark / Profimedia 

Kako pišu strani mediji, film neće biti remake verzije iz 2000., već potpuno nova adaptacija Ellisovog romana. Naravno, nikakve se informacije još ne znaju, ali se zato nagađa tko bi potencijalno mogao preuzeti nimalo laku ulogu Patricka Batemana. 

Kako možemo vidjeti na društvenim mrežama, imena koja se najčešće spominju su Austin Butler, Robert Pattinson, Nicholas Alexander Chavez i Jacob Elordi. Što kažete? Zamislivo?